Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo 21

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo 21

Post by Blake » Sun, 4.6.2017, 11.17

Pelipäivät: 11.6.|14.6.|18.6.|TBA|TBA - Poolisulkeiset alkavat klo 20:45 ja tavoitteena on että briefing starttaa klo 21.

Image

Vaaditut addonit
Normaalit Kyllikin A3 palvelimella vaaditut addonit: http://kyllikki.fi/cgi/phpbb3/viewtopic.php?f=34&t=1699

Tausta
Kevät 2018.
Image
USA:n ryvetessä yhä syvemmällä presidentti Trumpin ympärillä pyörivässä ulko-ja sisäpoliittisessa kaaoksessa, Venäjän presidentti Vladimir Putin on vaivihkaa päättänyt lisätä Venäjän vaikutusvaltaa eteläisellä Tyynellämerellä.
Tanoan saarivaltiolla on strateginen sijainti Tyynellämerellä suhteellisen lähellä Australiaa, Ranskan Polynesiaa ja Amerikan Samoaa. Venäjän sotilaallinen läsnäolo saaristossa epävakauttaisi sopivasti koko alueen sotilaallista tasapainoa ja antaisi lisää toimintavapauksia mm. Tyynenemeren laivaston ballististen ohjussukellusveneiden operaatioille. Lisäksi saariryhmillä on merkittäviä luonnonvaroja.

Tanoalla on käynnissä verinen sisällisota, jossa radikaali-islamilistinen Tanoan Islamin Prikaati (TIP) taistelee vallassa olevan kenraali Jorgè Batistinin autoritäärisen sotilashallinnon, Tanoan Rautakaartin (TR), syrjäyttämiseksi. Kummallakin osapuolella on tilillään mittavia sotarikoksia, joten tästä johtuen länsimaat ovat tyytyneet esittämän konfliktista lähinnä impotentteja poliittisia vetoomuksia ja tuomitsemisia. Tätä heikkoutta hyödyntäen Presidentti Putinin (kuvassa vas.), ulkoministeri Lavrovin (kuvassa kesk.), puolustusministeri Shoigun (kuvassa oik.) muodostama troikka on huippusalaisessa Baikal-järven kokouksessa päättänyt suorittaa sotilaallisen intervention kenraali Batistinin vallan pönkittämiseksi. Interventio on tarkoitus suorittaa tunnuksettoman palkkasotilasosaston tuella, mutta venäläisjoukkojen käyttöä myöhemmässä vaiheessa ei ole myöskään poissuljettu.

Toteutus
Presidentti Putin on tutustunut huolellisesti vuotta aiemmin CIA:n salaisesta Altis-saaren operaatiosta kerättyyn tiedusteluaineistoon. Presidenttiä miellytti erityisesti operaation käänne, jossa CIA yritti lopuksi siivota jälkensä eliminoimalla heille työskennelleen palkkasotilasosaston, epäonnistuen kuitenkin tässä surkeasti. Puolustusministeri Shoigu saikin toimeksiannon ottaa ensi tilassa yhteyttä Altis-operaatiosta selvinneisiin, mutta katkeroituneisiin palkkasotureihin (Stockton, McBride, Brån, Warren ja Langtskjegg). Samanaikaisesti sopimusneuvotteluja uusien palkkasotilaiden värväämisestä käydään parhaillaan alan yritysten Aegis Defence Servicesin, Triple Canopyn ja Moran Security Groupin kanssa. Palkasta on päästy jo sopimukseen - jokainen taistelija tulee kuittaamaan onnistuneesta suorittamisesta 50 miljoonan ruplan palkkion, josta palkkasoturin työnantajayritys kuittaa 25% järjestelypalkkion.

Venäjän on pystyttävä säilyttämään absoluuttinen kiistettävyys sotatoimista kunnes operaatio saadaan loppusuoralle. Kaikki häikäilemättömätkin keinot ovat sallittuja kapinallisten nujertamiseksi. Taistelutoimet on alkuvaiheessa saatava näyttämään Islamistien, Rautakaartin ja muiden hajanaisten kapinnallisosastojen välienselvittelyltä. Tämä heijastuu osaston aseistukseen, joka jäljittelee paikallisten puolisotilaallisten joukkojen kirjavaa arsenaalia.

Osapuolet
TIP:n (vihollisten) aseistus ja varustus on heikkoa, mutta puutteita korvaa taistelijoiden lukumäärä, uhrautuvuus ja fanaattisuus. Lisäksi armeijalta kaapattua tai lahjomalla saatua raskaampaa kalustoa saattaa olla käytettävissä.
TR:n (liittolaisten) sotilalla on pääasiassa 70-80 -luvuilta periytyvää semi-modernia Neuvostoaseistusta, mutta armeijan moraali, miesvahvuus ja taistelunhalu on heikkoa.
YK:n (puolueettomat) joukkoja on vielä jonkin verran saarella, mutta taistelujen kiihdyttyä rauhaturvaajia on alettu vetää pois saarilta.

Image
Kapinallinen (vas.) ja kenraali Batistinin sotilas (oik.)

Säännöt
Raw Deal IV on henkistä jatkumoa vuosina 2008, 2014 ja 2016 pelatulle kampanjoille. Kyseessä on eräänlainen viiden tehtävän
mittainen roolipeli eli jokainen mukaan ilmoittautuva luo itselleen oman roolihahmon. Tehtävän suorittaminen on tärkeää,
mutta vielä tärkeämpää on säilyä hengissä sekä eläytyä rooliin ainakin jollain tasolla. Mikäli hahmo kuolee, uutta hahmoa
ei luoda vaan jatkossa pelataan geneerisellä täydennysmiehellä. Hengissä säilyminen tuo parannuksia henkilökohtaiseen
aseistukseen seuraavassa tehtävässä. Täydennysmiesten varustus on yleensä heikkoa. Mikäli hahmo kaatuu tulee siitä
ilmoittaa tässä ketjussa. Briefingejä ei ilmoiteta etukäteen forumilla, vaan ne selviävät vasta tehtävän latauduttua.
Tehtävien kesto vaihtelee arviolta 30 minuutin ja tunnin välillä. Ilmoittautumiset kampanjaan, kaatuneet ja tehtäväraportit pidetään
kaikki tässä ketjussa.

Peliin liitytään hahmon nimellä. Täydennysmiehet eli kertaalleen kaatuneet voivat liittyä peliin keksityllä nimellä, mutta nimeä ei huomioida rosterissa.
HUOM! Raw Deal III:n viimeisestä tehtävästä hengissä selvinneet pelaavat samalla hahmolla, mutta ilmoittautuvat mukaan kuten muutkin ja esittävät toiveensa roolista. RD III:ssa kaatuneet ilmoittautuivat eri nimellä. Muistutuksena viime operaation lopputilanne: http://kyllikki.fi/cgi/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=1706

Liittyminen peliin hahmon nimellä
1. Ota kopio kansiosta C:\Users\Blake\Documents\Arma 3 - Other Profiles\yliv%20Blake ja nimeä kopioitu kansio hahmon nimellä, tässä tapauksessa: C:\Users\Blake\Documents\Arma 3 - Other Profiles\Ragnar%20Langtskjegg
2. Nimeä kansiossa C:\Users\Blake\Documents\Arma 3 - Other Profiles\Ragnar%20Langtskjegg olevat tiedostot hahmon nimellä seuraavasti:
Ragnar%20Langtskjegg.3den.Arma3Profile
Ragnar%20Langtskjegg.Arma3Profile
Ragnar%20Langtskjegg.vars.Arma3Profile

Tarkista vielä lopuksi että profiili on valittuna alkuvalikosta: Configure -> Profile -> Ragnar Langtskjegg
Naamaa ei tarvitse vaihtaa se vaihtuu hahmon mukaan automaattisesti.
Image
Komento (Triple Canopy)
Joukkueenjohtaja - Tommy Lindgren

Tiedustelupartio (Triple Canopy)
Partion johtaja - Ray Decay
Palkkasotilas - Andrew Blackburn
Palkkasotilas - Antti "AWOL" Autti

1.Ryhmä (Aegis Defence Services)
Ryhmänjohtaja - Zaid Kalin
Palkkasotilas - Fridthjouruf Thjoudbjörnson
Palkkasotilas - Ragnar Langtskjegg
Palkkasotilas - Rauli Mainila
Palkkasotilas - Sahir Majid
Palkkasotilas - John Warren
Palkkasotilas - Tor Eckhoff
Palkkasotilas - TÄYDENNYSMIES
Lääkintämies - Tobias Boon

2.Ryhmä (Moran Security Group)
Ryhmänjohtaja - John Stockton
Palkkasotilas - Sam McBride
Palkkasotilas - Herkko "Harmi" Hartikainen
Palkkasotilas - Georgi Dinkel
Palkkasotilas - Dagger Fang
Palkkasotilas - TÄYDENNYSMIES
Palkkasotilas - TÄYDENNYSMIES
Palkkasotilas - TÄYDENNYSMIES
Lääkintämies - TÄYDENNYSMIES
EDIT: Tiedustelupartio lisätty
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Blake » Sun, 4.6.2017, 11.18

Naama: Ragnar Langtskjegg
Nimi: Ragnar Langtskjegg
Synt.aika: 10.9.1981
Syntymäpaikka: Mo i Rana, Norja
Sijoitustoive: Palkkasotilas, 1R
Biografia: Syntyi työläisperheeseen pienehkössä kaupungissa Norjan karuissa pohjoisosissa. Perhe toivoi kovasti pojasta
öljyalan insinööriä, mutta jo nuoresta lähtien viihtyi liiankin hyvin kalastuksen ja eränkäynnin parissa koulujen jäädessä
kesken. Hanskat lensivät naulaan myös mitä erilaisimmissa hanttihommissa yleensä parin viikon sisällä. Parikymppisestä
lähtien viihtynyt pääosin karussa tunturierämaassa itsensä metsästyksellä ja kalastuksella elättäen. Nauttii maanisuuteen
asti epäsuotuisista säätiloista ja uhkarohkeista eräsuoritteista. Myöhemmin yritetyt eräoppaan hommatkin päättyivät kun
ensimmäiset asiakkaat menehtyivät lumimyrskyssä kesken järjettömän vaellusreissun. Norjan maaperä rupesi polttamaan alla
ja sattumalta päätyi palkkasoturin uralle. On onnistunut tähän saakka erätaidoillaan peittämään sen seikan ettei omaa minkäälaista
sotilaskoulutusta tai sotilaskuria.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Raunhofer
Personnel
Posts: 1515
Joined: Thu, 24.7.2008, 15.12
Location: Oulu
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Raunhofer » Sun, 4.6.2017, 15.54

Naama: #20
Nimi: Ray Decay
Synt.aika: 1.1.1980
Syntymäpaikka: Morse, Texas. USA.
Sijoitustoive: Palkkasotilas, Partion johtaja
Biografia: Rayn nuoruudesta ei tiedetä juurikaan yksityiskohtia. Hänen äitinsä kuoli Rayn syntyessä ja isän hän menetti teininä, kun isä yritti humaltuneena siirtää perheen traileria, jääden trailerin alle puristuksiin. Ray ei soittanut apua sillä oli juuri saanut selkäänsä isältään.
Ray liittyi laivastoon heti kun ikä vain salli. Ura ei kuitenkaan kestänyt pitkään Rayn häiriökäyttäytymisen takia. Rayssa oli kuitenkin paljon potentiaalia; hänellä oli lihasvoimia, kestävyyttä ja lyömätön tarkkuus ampumaradalla. Lähes välittömästi laivastosta lennettyään Ray kutsuttiin merijalkaväkeen jossa hän eteni nopeaa. Ray sai useita kyseenalaisia lempinimiä, kuten Mad Morse ja HJ (Hartman Junior). Se miten Decay päätyi lopulta tänne palkkasotilaaksi ei ole tiedossa, mutta helvetillisen särmän mutta sekopäisen johtajan ryhmään ei kannata ketä tahansa nimittääkään.
Luutnantti Raunhofer
Reserved Detachment CO
Psykoisi
Posts: 2256
Joined: Tue, 3.9.2002, 11.07
Location: Tampere

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Psykoisi » Sun, 4.6.2017, 19.00

Naama: #16
Nimi: John Stockton
Synt.aika: 13.5.1977
Syntymäpaikka: Boston, Massachusetts
Halukkuus RJ/RvaraJ tehtäviin: Ei

Entinen SEAL 3-tiimin tarkka-ampuja. Neljä komennusta Irakiin joissa hän palveli kaikissa suurimmissa taisteluissa. Hoiti sivussa mustanpörssin bisneksiä ja käytti valtuuksiaan kulkea vapaasti kaupungissa. Sodan jälkeen jäi Irakiin jatkamaan laittomia operaatioitaan mutta joutui Interpolin ja CIA:n jahtamaaksi, jääden lopulta CIA:n haaviin. Suoritti Raw Deal III:ssa "palvelusta isänmaalleen" pakotettuna taistelijana ja lopuksi tappoi Robert Ritterin. Yksi harvoista RDIII:n selviytyjistä pakeni lopussa Libyan kautta Etelä-Afrikkaan jossa menestyksekkäästi pyörittänyt asekauppaa Afrikan eri osissa. Listautui ilomielin maksamaan kalavelkoja Trumpille.
Kapteeni Psykoisi - Detachment XO

Dulce et decorum est pro patria mori.
User avatar
HaBa
Posts: 1401
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by HaBa » Sun, 4.6.2017, 19.30

Naama: #14
Nimi: Tommy Lindgren
Synt.aika: 14.1.1964
Syntymäpaikka: Grand Rapids, Michigan
Sijoitustoive: vastuutehtävä (ei ratkaiseva)
Biografia:

Tommy syntyi suomenruotsalaisen isän ja kanadalaisen äidin lehtolapsena Yhdysvaltain pohjoisosissa. Isä kasvatti Tommystä kalastajaa, mutta tämä haave ei koskaan toteutunut. Tommy ajautui jo nuorena Chicagoon, jossa oli jengejä omiksi tarpeiksi. Pikkurikollinen napattiin kiinni vuonna 1981 ja passitettiin armeijaan, jossa Tommy toimi lopulta Delta Force-osastoissa Grenadassa, Libanonissa, Panamassa, Irakissa, Somaliassa sekä Jugoslaviassa.

Toisen Irakin komennuksen (2003) jälkeen Tommy jätti armeijan edettyään urallaan luutnantin arvoon. Taustaa poistumiselle ei tiedetä, mutta ilmeisesti toisella komennuksella tapahtui jotain, jota ei voida julkaista. Tommy on toiminut vuodesta 2004 koulutustehtävissä, kouluttaen eri kansallisuuksista koostuvia sotilaita ja yksityishenkilöitä erilaisiin poikkeustilanteisiin.

Keikalle Tommy lähti palkkion toivossa. Tommy on kokenut erikoisjoukkojen (Delta Force) tiedustelija, joka kykenee toimimaan monipuolisissa rooleissa kentällä.
Last edited by HaBa on Tue, 6.6.2017, 20.41, edited 2 times in total.
vääp HaBa - Squad Leader, 1st Squad "Ilves"
User avatar
Vultyr
Posts: 208
Joined: Tue, 5.1.2016, 21.21

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Vultyr » Sun, 4.6.2017, 22.47

Naama: #24
Nimi: Friðþjófur Þjóðbjörnson (äännetään Fridthjouruf Thjoudbjörnson)
Synt.aika: 4.6.1975
Syntymäpaikka: Litli-Árskógssandur, Islanti
Sijoitustoive: Ei merkitystä
Biografia: Islantilainen valaanpyytäjä jo kolmannessa polvessa. Teini-ikäisenä ei osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa kalastukseen vaan halusi palavasti liittyä Norjan asevoimiin. Tämä unelma jäi kuitenkin toteutumatta Friðþjófurin loukkaannuttua 18 vuotiaana kiipelyonnettomuudessa lähellä kotikyläänsä. Pitkän toipumis- ja kuntoumisjakson aikana Friðþjófur muuttui anti-sosiaaliseksi erakoksi ja täten myös työskentely perheen valaanpyyntialuksella ja merellä alkoi houkuttamaan.

Friðþjófur opetteli pian toipumisensa jälkeen metsästämään myös maalla olevaa riistaa, ja ampumataito on myös osoittautunut hyödylliseksi myös merellä hätyytellessään Greenpeacen ja muiden aktivistien partioveneitä pois häiritsemästä, toisinaan varoituslaukaus on riittänyt, toisinaan taas on uutisoitu merelle veneineen kadonneista aktivistinuorista.

Eräänä iltana paikallisessa juottolassa Friðþjófur törmäsi mielenkiintoisen oloiseen herraan joka osoittautui Aegis Defence Services palkkasoturijärjestön rekrytoijaksi, hän tarttui heti tilaisuuteen kun nuoruuden armeijahaaveet palasivat elävänä mieleen. Rekrytoija kiinostuikin hänen kyvystä hävittää isojakin aluksia jäljettömiin ja siitä että Friðþjófurille kohteella ei ollut niin väliä.
Last edited by Vultyr on Wed, 7.6.2017, 20.50, edited 2 times in total.
kers Vultyr - 1st Squad "Ilves", Team Leader
User avatar
Pionjaer
Posts: 68
Joined: Mon, 2.6.2014, 18.09

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Pionjaer » Mon, 5.6.2017, 17.11

Naama: #11
Nimi: Kim Yoo Suk
Synt.aika: 30.2.1991
Syntymäpaikka: Jangjin, Pohjois-Korea
Sijoitustoive: Lääkintämies

Paikallisen lentotukikohdan lääkintämies. Loikkasi Kiinan olympialaisia kolmiloikkaa.
Last edited by Pionjaer on Thu, 8.6.2017, 6.16, edited 1 time in total.
User avatar
Broileri
Personnel
Posts: 3900
Joined: Mon, 2.9.2002, 21.42
Location: Hyvinkää
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Broileri » Mon, 5.6.2017, 23.40

Naama: #7
Nimi: Herkko "Harmi" Hartikainen
Synt.aika: 7.5.1972
Syntymäpaikka: Pihtiputaa, Suomi
Sijoitustoive: Palkkasotilas, 1R tai 2R

Pihtiputaalaisen pienviljelijän poika osoitti pienestä pitäen taipumusta väkivaltaan, mikä näkyi ensin hiekkalaatikolla ja sittemmin koulun pihamaalla. Ankara äitipuoli sai Herkon suuntaamaan energiansa koulunkäyntiin ja urheiluun, mutta näinä vuosina Herkko huomasi olevansa myös taitava valehtelija, mikä säästi hänet monelta selkäsaunalta. Herkko onnistui kuitenkin pysymään kouluvuodet poissa pahanteosta – tai ei ainakaan jäänyt kovin usein kiinni – ja osoitti jopa kielellistä lahjakkuutta. Ylioppilaaksi keskinkertaisin arvosanoin kirjoitettuaan Herkko kävi armeijan Jääkäriprikaatissa. Asepalveluksen jälkeen hän teki erilaisia hanttihommia ympäri Keski-Suomea, mutta niihin kyllästyttyään hän haki ja pääsi kesätoimittajaksi maakuntalehteen. Ikäisekseen kyvykäs ja jutunteossa häikäilemätön Herkko pääsi päätoimittajan suosioon ja sai töitä kesän jälkeenkin. Vastuu kasvoi ja kokemusta kertyi, mutta ei ollut kulunut kuin pari vuotta, kun hän sai tarpeekseen paikallispolitiikasta ja naapuripitäjien kuulumisista kirjoittamisesta ja irtisanoutui.

Seuraavina vuosina Herkko toimi freelancetoimittajana eri puolilla maata ja yhä useammin ulkomailla, ja hänen kirjoituksensa kävivät kaupaksi valtakunnallisillekin lehdille, joskaan leipä ei ollut leveä. Rämäpäinen luonne veti häntä maailman kriisialueille. Sotakirjeenvaihtajia oli vaikea löytää, ja reportaaseista vaarallisilta seuduilta myös maksettiin enemmän. Konfliktialueilla Herkko tutustui vuosien varrella samanhenkisiin ulkomaalaisiin kollegoihin. Piirit olivat pienet, sillä sanomalehdet ja mediatalot käyttivät usein aina samoja sotakirjeenvaihtajia. Herkon verkosto kasvoi. Hän tutustui kollegoiden lisäksi paikallisiin tulkkeihin, avustajiin ja epämääräisempäänkin porukkaan eri puolilla maailmaa.

Eräänä marraskuisena iltana Sierra Leonessa Herkko eksyi toimittajakaverinsa Phillipen kanssa vieraaseen pöytään. Herkko ei ollut koskaan pitänyt Phillipestä, joka oli mainetta niittänyt lyonilainen lehtikuvaaja, mutta muu pöytäseura oli tavallista kiinnostavampaa. Ilmeni, että miehillä oli yhteisiä tuttuja entisen Jugoslavian alueella. Keskustelu eteni, ja Herkko sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Seuraavana aamuna hän lähti uusien tuttavuuksiensa mukana 12,7-millimetrisin konekiväärein aseistetuilla kolmella moottoriveneellä Freetownista ensin etelään ja sitten itään. Hän oli laskuhumalassa, ja selässään hänellä oli RPG-7. Kun Herkko viikkoa myöhemmin palasi hotelliin, hän kirjoitti puolitoista vuorokautta taukoamatta. Yksinoikeudella myydystä kuvitetusta reportaasista Herkko sai uransa parhaan palkkion. Phillipe ei palannut. Phillipe oli matalassa haudassa puoli kilometriä rannasta.

Nykyään Herkko kuuluu Toimittajat ilman rajoja -järjestön vähemmän tunnettuun aseelliseen siipeen. Herkko käyttää hyväkseen journalistin statustaan soluttautuessaan sotatoimialueille ja ylittäessään rintamalinjoja. Hän osallistuu taisteluihin aina kun mahdollista ja kirjoittaa niistä jälkeenpäin siten, ettei taistelutovereita saati häntä itseään voi tunnistaa. Valitsemansa osapuolen luottamuksen parantamiseksi hän on myös harhauttanut vihollisjoukkoja esiintymällä toimittajana. Joskus hän on johtanut haastateltavia komentajia ja kokonaisia vartio-osastoja väijytyksiin. Kun muut menevät onnistuneen operaation jälkeen yhdessä kaljalle, Herkko vetäytyy omiin oloihinsa, avaa kannettavan ja ryhtyy jutuntekoon. Herkon eri pseudonyymeillä kirjoitetuista palkituista ja kansainvälisestikin tunnustetuista reportaaseista välittyy vahva läsnäolemisen tuntu ja sodankäynnin raadollisuus.

Herkko "Harmi" Hartikainen tekee parhaillaan kansainväliseen palkkasotilastoimintaan keskittyvää tutkivaa journalismia ja on onnistunut värväytymään kontaktiensa kautta joukkoon, joka on hiljattain saanut uuden tavallista rahakkaamman toimeksiannon.
maj Broileri, CO
Dulce et decorum est pro patria mori
User avatar
Nouty
Posts: 454
Joined: Mon, 27.7.2009, 18.26

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Nouty » Tue, 6.6.2017, 17.22

Naama #19
Nimi: Tobias Boon
Synt: 6.6.1980
Kansallisuus: USA
Sijoitus: Lääkintämies

Entinen ilmavoimien erikoisjoukkojen ylikersantti ehti palvella maataan lähes kymmenen vuotta, useilla komennuksilla Irakissa ja Afganistanissa Para Jumperina, ennen kun päätti olla jatkamatta sopimustaan enää vuoden 2012 jälkeen. Sittemmin toiminut usean yksityisen turvallisuusyrityksen palveluksessa ja viime aikoina myös palkkasotilaana eripuolilla maailmaa.
Lähitaisteluekspertti ja ansioitunut ensihoitaja/lääkintämies.
:'(
sami
Posts: 1723
Joined: Sun, 21.3.2004, 18.57
Location: Finland

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by sami » Wed, 7.6.2017, 14.52

Naama #18
Nimi: Georgi Dinkel
Synt: 9.9.1977
Kansallisuus: Tshetshenia
Sijoitus: Moran Security Groupin palkkasotilas

Entinen biokemisti, joka joutui tahtomattaan sotaan, kun altavastaajina olleet separatistit halusivat selvittää muita keinoja vihollisen lyömiseksi. Sai kehitellä ja testata tuotoksiaan ihan eläviin kohdehenkilöihin siihen asti kunnes CIAn ja FSB:n yhteinen operaatio tuhosi kenttälaboratorion ja valmistuslaitoksen.

On siitä asti hakenut revanssimahdollisuutta CIA:n suuntaan ja tässä sellainen olisi tai ainakin operaation palkkiolla sellaisen järjestäminen olisi paremmin mahdollista.
--
Sami
Gloria victis
User avatar
Scorch
Posts: 2
Joined: Sun, 21.5.2017, 23.10

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Scorch » Wed, 7.6.2017, 23.51

Naama: #10
Nimi: Rauli Mainila
Synt.aika: 24.6.1971
Syntymäpaikka: Porvoo, Suomi
Sijoitustoive: Palkkasotilas, 1R
Halukkuus RJ/RvaraJ tehtäviin: Ei
Biografia: Raulin vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa kun hän oli 10, ja hänen kaukainen sukulainen adoptoi hänet. Sukulainen oli kuitenkin erittäin väkivaltainen Raulia kohtaan ja 16-vuotiaana Raulilla napsahti ja puukotti sukulaisensa kun hän nukkui, ja vankilatuomiota vältellen hän hyppäsi rajan toiselle puolen Venäjälle. Siellä hänet otti siipensä alleen entinen palkkasotilas, jonka kautta Rauli sekoittui rahanpesuun, aseiden salakuljetukseen ja muihin "pimeisiin töihin". Nyt Rauli on taisteluja kokenut, vähän päästään sekaisin, ja menee enemmän hetkellisen mielijohteen mukaan kuin rahan.
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Blake » Sat, 10.6.2017, 8.29

Koettakaapa ilmoittautua, vaikka ehtisitte vain yhteen tehtävään.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
nuatti
Posts: 447
Joined: Wed, 7.3.2007, 15.24
Location: Tampere

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by nuatti » Sat, 10.6.2017, 17.48

Naama: #6
Nimi: Sahir Majid
Syntymäpaikka: Pakistan
Sijoitustoive: Palkkasotilas
Halukkuus RJ/RvaraJ tehtäviin: Ei

Tehnyt elämäntyönsä poliisina Islamabadissa. Päätti lopulta hyödyntää kertyneitä kontakteja, siirtyen tuottoisammalle ja turvallisemmmalle uralle palkkasotilaaksi.
Last edited by nuatti on Sat, 10.6.2017, 22.14, edited 1 time in total.
Helicopter Pilot - 1R
User avatar
Mika
Posts: 45
Joined: Mon, 10.12.2012, 17.12

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by Mika » Sat, 10.6.2017, 18.10

Naama: #4
Nimi: Ivan Stalinka
Syntymäpaikka: Venäjän kaukasus
Sijoitustoive: Palkkasotilas
Halukkuus RJ/RvaraJ tehtäviin: Ei
Biografia: karuista vuoristo oloista kasvanu Ivan lähti nuorena ukrainaan, värväyty armeijaan jonka käytyään on karaistunut venäjän separatistina sodan melskeissä ukrainaa vastaan. Ivanista on kiertänyt huhu jonka mukaan hän olisi FSB:n listoilta toimiva duuman palkkatappaja. Sotilas koulutukseltaa Ivan on pesun kestävä spetsnaz joka herättää kylmiä väreitä tovereissaan ja pelkoa vihollisissaan.
User avatar
KuiK
Posts: 598
Joined: Sat, 21.9.2002, 21.51
Location: Lempäälä

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja

Post by KuiK » Sat, 10.6.2017, 20.40

Nimi: J. Warren
Nimi: John Warren
Synt.aika: 23.6.1971
Syntymäpaikka: Detroit, Michigan, USA
Halukkuus RJ/RvaraJ tehtäviin: Ei
Biografia:

- ex-USMC kersantti
- Palvellut Operaatio Desert Storm:ssa
- Pidätetty huumausainerikoksesta ja tuomittu 3 vuodeksi vankilaan 2001
- Paennut vankilasta 2002
- Afganistanissa 2005-2010 Blackwater, XE
- Operaatio Final Deal 2016
Ylikersantti KuiK, Medic
Susi Squad, LDD Kyllikki
Post Reply