Avoin coop Viidakon vangit - su 24.2.2019 klo 21

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

Post Reply
User avatar
HaBa
Posts: 1290
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Avoin coop Viidakon vangit - su 24.2.2019 klo 21

Post by HaBa » Tue, 19.2.2019, 19.35

Avoin coop Viidakon vangit - su 24.2.2019 klo 21

Image

Image


Tilanne

Yhdysvaltalainen C-130 -kuljetuskone on eksynyt ja kadonnut tutkasta Tanoan yllä ja koneen epäillään pudonneen Tanoan saaren alueelle. Lähellä harjoituksissa ollut, laivaston ja merijalkaväen erikoisjoukoista koostettu, Osasto Muri on hälytetty apuun ja järjestämään SAR-partion alueelle. Tanoan poliittinen tilanne on ollut epävakaa ja vain läntisiä saaria voidaan pitää ystävällismielisinä asukkailtaan. Pääsaaren asukkaat ovat avoimen vihamielisiä länsimaita kohtaan. Lentäjien löytäminen olisikin erittäin oleellista, jotteivat paikalliset siviilit ehdi ensin. Todennäköinen lentäjien kohtalo on tällöin kuolema.

Tehtävä

Osasto Muri suorittaa SAR-operaation alueella. Tavoitteena on:

1. Paikantaa lentokoneen nelihenkinen miehistö
2. Turvata alue, johon miehistö on paikannettu
3. Tuoda pudonneen lentokoneen miehistö lentotukialukselle. Varautukaa ensiavun tarpeeseen sekä mahdollisesti jopa kaatuneisiin.

Omat joukot

2 Marsoc -ryhmää sekä evakuointi-ryhmä.
3 helikopteria (AH-1Z sekä CH-53)
Aegis-hävittäjä sekä lentotukialus

Lentotukialuksen kannella erinäisiä varusteita laatikoissa.

Vihollinen

Kaikki aseistetut henkilöt Tanoan saarella. Vihollisella on saarella myös vakinaisen armeijan yksiköitä, joiden kalusto on pääsääntöisesti kylmän sodan aikaista Neuvostoliittolais-alkuperää olevaa kalustoa. Viimeisen YK-raportin mukaan Tanoalla on hallussaan myös tykistöä sekä T-72-taistelupanssarivaunuja. Taistelupanssarivaunujen käyttöarvo Tanoan maastossa on heikko. Vihollisella ei ole kunnossa olevaa lentokalustoa, mutta lentokoneen putoamissyy on muuten mysteeri...


Sää ja aika

+ 24 - aurinkoinen ennuste. Varhainen aamu.Lisätietoa

Slotteja on riittävästi - slottilistaa ei julkaista etukäteen, tehtävän alkuvaiheessa haetaan johtopaikkojen henkilöt ensin poolissa. Joukkueenjohtohalun voi ilmoittaa minulle - JJ:llä veto-oikeus. Ryhmänjohtajia tarvitaan 2-3 ja varajohtoroolejakin useita per ryhmä.

Hekot
AH-1Z on täynnä.
CH-53-lentäjäslotit ensisijaisesti lentäjähommia tekeville!

Addonit: viewtopic.php?f=34&t=1699
Palvelintiedot: viewtopic.php?f=34&t=1698
Säännöt: viewtopic.php?f=34&t=1700
ylik HaBa - 3rd Squad, Squad Leader ("31")
User avatar
Broileri
Personnel
Posts: 3798
Joined: Mon, 2.9.2002, 21.42
Location: Hyvinkää
Contact:

Re: Avoin coop Viidakon vangit - su 24.2.2019 klo 21

Post by Broileri » Sun, 24.2.2019, 19.52

Avoin coop "Viidakon vangit" 24.2.2019

Osaston valmistava käskynanto

Osaston tehtävänä on etsiä ja pelastaa kadonneen kuljetuskoneen nelihenkinen miehistö.

Osasto muodostetaan kahdesta merijalkaväen erikoisjoukkojen ryhmästä (Alpha ja Bravo). Tilanteen salliessa osastoon liitetään kuuden hengen evakuointiryhmä (Celsius). Osasto siirtyy kahdella kuljetushelikopterilla, ja osastoa tukee taisteluhelikopteri AH-1Z.


Toteutus

Kadonneen kuljetuskoneen hätälaskupaikka pyritään löytämään ilmasta käsin, mutta samalla varaudutaan siihen, että vihollisella on alueella voimakastakin ilmatorjuntaa, joka on kuljetuskoneen putoamisen syy.

Paras hätälaskupaikka kuljetuskoneelle kohdealueella on lounais-koillissuuntainen laakso vuorten välissä. Jos kone on tullut alas muualle, tehtävänä on todennäköisemmin kaatuneiden evakuointi kuin haavoittuneiden pelastaminen, mikä olisi vähemmän kiireellistä. Näin ollen laakso tiedustellaan ensin, ja sen tekee taisteluhelikopteri. Taisteluhelikopteri tiedustelee lisäksi osaston maahanlaskupaikkoja.

Ryhmät lasketaan tiedustelutietojen perusteella molemmin puolin laaksoa. Jos kohde on laaksossa eikä vihollisen ilmatorjunta vaikuta uhalta, Bravo ja Celsius tekevät maahanlaskun suoraan kohteen luo. Celsius aloittaa pelastustoimenpiteet ja Bravo suojaa lähialueen. Alpha varautuu vihollistoimintaan tekemällä väijytyksen pohjoiseen tai etelään tai ottamalla risteyksiä haltuun. Koko osastoa ei siis viedä kohteen luo.

Jos vihollisen ilmatorjunta on voimakasta tai ellei taisteluhelikopteri löydä kohdetta nopeasti, Bravo ja Celsius lasketaan itäiselle vuorelle Lakatoron kylään tai vuoren eteläpuolelle ja Alpha läntisen vuoren lounaispuolelle, mistä käsin ryhmät lähtevät hakeutumaan korkeisiin maastonkohtiin ja lähemmäs laaksoa keskellä.


Tulenkäyttö

Kaikki aseistetut vieraat henkilöt Tanoan saarella ovat vihollisia, ja tuli avataan ryhmänjohtajien päätösten mukaan muutenkin kuin puolustauduttaessa.

Ennen kohteen löytymistä on vältettävä taisteluun sitoutumista, mutta ryhmillä on lupa väijyttää ja tuhota varmat, pieniriskiset maalit omalla ilmoituksella.

Maaleista priorisoidaan 1) ilmatorjunta, 2) panssarivaunut sekä 3) heittimistö ja tykistö, jotka on pyrittävä tuhoamaan.
maj Broileri, CO
Dulce et decorum est pro patria mori
Post Reply