su 14.6.2020 klo 21 Avoin Co-Op Peli Bush War: Leeches

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

Post Reply
User avatar
HaBa
Posts: 1344
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

su 14.6.2020 klo 21 Avoin Co-Op Peli Bush War: Leeches

Post by HaBa » Tue, 9.6.2020, 10.52

su 14.6.2020 klo 21 Avoin Co-Op Peli Bush War: Leeches

Image

Tilanne

Tanoan saarten turvallisuustilanne on heikentynyt huomattavasti viimeaikoina. Kaaosta luoneet siviilimellakoitsijat ovat saaneet tuekseen tai haitakseen kapinallisjoukkioita, joiden läsnälolo on johtanut entistä suurempiin mellakoihin. Lopulta tilanne on alkanut luisua paikallisen poliisin käsistä. Huolestuttavan tilanteesta tekee vieraiden valtioiden kiinnostus aihepiiriä kohtaan. Valtiomme ei halua alueelle vieraan vallan joukkoja! Tämän lisäksi merkittävin kapinallisosasto, Stalinin vasara, saattaisi käyttää tilaisuutta hyväkseen hallituksen kaatamiseksi.

Tämän johdosta armeijan osasto on hälytetty apuun. Mellakoita on ympäri maata, jos vaan saisimme lisätietoa poliisilta tai pidätetyiltä siitä, missä vastustajamme piileskelevät, niin ehtisimme tukahduttaa pahimpien mellakoiden lähteet ennen suurvaltojen interventiota.

Tehtävä

Pysäyttäkää kapinallissolu voimakeinoin, jos mahdollista.

1. Kerätkää tiedustelutietoa mellakkapaikoita (paikkoja merkitty karttaan). Tieto voi olla karttoja, poliisien tai pidätettyjen (jo raudoissa olevien) haastatteluja, esinetodisteita tai muuta. Tarkkaa tietoa siitä, missä todistusaineistoa olisi, ei ole. Mellakkapaikkoja on useita ja mellakoissa on osana aseistautuneita osapuolia.

2. Pelin aikana voi tulla muita suoritettavia tehtäviä.

3. Palatkaa tukikohtaan viimeistään vuoron päättyessä klo 16:00 (2h aloituksesta)

ROE:

Siviilejä ei saa vahingoittaa. Kansan mielipide on muutenkin jo jakautunut, emmekä kaipaa lisää vettä myllyyn.
Aseistetut henkilöt on kiinniotettava tai eliminoitava. Kapinallisten eliminoimiseen on korkeimman tahon lupa.

Image

Omat Joukot ja liittolaiset

Roster seuraavassa postauksessa.

Oma kalusto:
3 UH-1 -helikopteria, joista yhdessä rakettiaseistus.
Useita ajoneuvoja (HMMWV), yksi aseistettu konekiväärillä.
Kenttäsairaala tukikohdassa
Patruunavarasto tukikohdassa

Image

Liittolaiset:
Poliisi
Poliisi liikkuu poliisautoilla.

Neutraalit
Aseistamattomat siviilit
Aseistamattomat siviilit voivat liikkua siviiliajoneuvoilla.
Pidätetyt ja kiinniotetut (raudoissa)

Vihollinen

Aseistetut siviilit - pääasiassa rikollisia, jotka ovat hankkineet metsästysaseita tai sotilaskäsiaseita. Aseistetut siviilit voivat liikkua siviiliajoneuvoilla.

Puolisotilaallinen roistojoukko "Stalinin vasara" - erilaisiin sotilasasusteisiin pukeutuneita vannoutuneita kapinallisia, jotka vastustavat länsimielistä hallitusta. Kapinallisjoukolla on automaattiaseita. Kapinalliset voivat liikkua siviiliajoneuvoilla.


Sää ja Aika

Kaunis aurinkoinen ilma. Kello on 14:00.


Ohjeet

Paikalle 15min ennen peliä mieluusti.

Roster-paikkoja saa varata. HaBa @Discord

Addonit:
viewtopic.php?f=34&t=1699

Servut:
viewtopic.php?f=34&t=1698
ylik HaBa - 3rd Squad, Squad Leader ("31")
User avatar
HaBa
Posts: 1344
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: su 14.6.2020 klo 21 Avoin Co-Op Peli Bush War: Leeches

Post by HaBa » Tue, 9.6.2020, 11.09

Roster

Johtovastuullinen alleviivattu

Siniset varattu

Vihreät vapaana

Kaikilla partionjohtajilla reppuradio RT-1523G, ellei toisin mainittu.

HQ

Osaston johto. Lääkintätuki. Johtajalla ilmailuradio ARC-210.

Commander - Vultyr
Medic - Ottomaani


A - Marksmen


Tarkka-ampujapartio. 2 kiikarikivääriä, optiikallinen spotterin kivääri. Vaimentimet. Kolmijalusta, tähystyskaukoputki. Johtajalla LEM.

Marksman - Altrix
Spotter
Marksman

Patrol Leader - Naatti

B - Riot Control

Kranaattikiväärien lisäksi haulikko. Tainnutuskranaatteja, Kaasukranaatteja. Nippusiteitä kannossa.

Grenadier (M79)
Grenadier (M79)
Soldier (Shotgun + CS)

Patrol Leader - Epa

C - Support HMG

Kaksi raskasta konekivääriä, mutta vain yksi jalusta = suoraviivainen patruunahuolto. Lisäpatruunoita ei saatavilla. Sotilaat kiväärimiehiä.

Machinegunner (DSHK)
Machinegunner (Tripod)
Machinegunner (DSHK)

Patrol Leader - Ukka


D - Rifles

Kiväärimiehiä. Kannossa kertasinko M75.

Rifleman AT
Rifleman AT
Rifleman AT
Patrol LeaderB - Pilots

1kpl ilmailuradio ARC-210 (johtajalla). konepistoolit.

Pilot
Pilot

Pilot (leader) - Arto
ylik HaBa - 3rd Squad, Squad Leader ("31")
User avatar
Broileri
Personnel
Posts: 3843
Joined: Mon, 2.9.2002, 21.42
Location: Hyvinkää
Contact:

Re: su 14.6.2020 klo 21 Avoin Co-Op Peli Bush War: Leeches

Post by Broileri » Mon, 15.6.2020, 17.21

14.6.2020 avoin coop Bush War: Leeches

Kivääripartion raportti
maj Broileri
korpr Mika
Lipi (KIA)

Joukkueen tehtävänä oli etsiä Tanoalta vihjeitä kapinallissolun tukikohdan sijainnista ja pysäyttää kapinalliset. Joukkue oli jaettu Kivääripartioon, Mellakkapartioon ja Tarkka-ampujapartioon. Joukkue liikkui kahdella helikopterilla.

Blue Pearlin rantakaupungissa Kivääri yhytti kolme levottomia puhuvaa poliisimiestä ja yhden kiinniotetun epäillyn paikalla, johon oli pysäytetty tiesulun läpi pyrkinyt pakettiauto. Poliiseista yksi kertoi huhupuheen "Taboon", "Savoon" tai mahdollisesti "Tavoon" kylään varastoiduista panssarimiinoista. Epävarma tieto välitettiin joukkueenjohdolle. Pääsaaren pohjoislaidalla oli Savun kylä, jota pidettiin yhtenä vaihtoehtona.

Koska vihje oli hyvin epävarma ja lisätietoja tarvittiin, joukkue siirtyi Vagalalan koillispuoleisille kaivoksille, jossa oli ollut levottomuuksia. Paikalta löytyi ammuttu poliisi sekä aseistettuja siviiliasuisia henkilöitä, jotka tekivät vastarintaa ja jotka joukkue joutui yksissä tuumin surmaamaan. Uusia vihjeitä ei saatu, joten joukkue eteni länteen Tanoukan sokeritehtaalle. Sokeritehtaalla kohdattiin lisää hajanaista vastarintaa, joka lamautettiin. Uusia vihjeitä kapinallisten tukikohdan sijainnista ei saatu, mutta alueelta löydettiin pakettiauto, jossa oli telamiinoja.

Tämän jälkeen edettiin pohjoiseen Savun kylään, joka huomattiin pian autioksi. Samaan aikaan joukkueenjohtaja suunnitteli jo invaasiota Balavun saarelle Tavun kylään, jonka äänneasu niin ikään vastasi Blue Pearlin muuten vaitonaisen poliisimiehen kertomaa miinojen kätköpaikasta.

Ensimmäisenä Tavun liepeille saapunut tarkka-ampujapartio ilmoitti vihollisista sekä epäilyttävästä rakennuksesta kylän pohjoislaidalla. Tappioita kärsinyt Mellakka yhdistettiin Kivääriin. Suunnittelin Epan partion kranaattikiväärillä etelästä tuetun iskun epäilyksenalaiseen rakennukseen siten, että koukkaisin Mikan ja Lipin kanssa pohjoisen kautta läntiselle rannalle, josta etenisimme tavoitteeseen.

Koukkauksen aikana Kivääri löysi pohjoisen mäkisestä viidakosta oman tarkka-ampujataistelijaparin, joka oli ankarassa tulikosketuksessa pohjoiseen ja etelään. Kivääriin liitetyt Mellakan eloonjääneet Epa ja Maako olivat päässeet tuliasemaan etelässä, ja annoin heille vapaat kädet vaikuttaa kohderakennukseen. Lisäksi tilasin Arton kuljetushelikopterilta raketti-iskun kohderakennuksen alueelle, jotta koukkaava partio ja pohjoisen tarkka-ampujat pääsisivät pälkähästä.

Kiivaan lähitaistelun jälkeen pääsin Lipin kanssa jatkamaan viidakossa etenemistä länteen merenrantaan asti. Mika jäi taakse mutta onnistui pääsemään irti Altrixin kanssa ja löysi tiensä kylän länsilaidalle ja sitten takaisi partioon. Tarkka-ampujapartiolta tuli irtautumisen aikana tieto siviilistä eli mahdollisesta panttivangista kohderakennuksen yläkerrassa, joten ilmatuki peruttiin ja käskin myös oman kranaattikiväärin vaikenemaan, mutta ainakin yksi sirpalekranaatti oli ehditty ampua.

Kivääripartio eteni kohderakennukseen lännestä ja etelästä. Lipi kaatui aulaan yläkerrasta tulleeseen laukaukseen. Tuleen vastattiin, ja tulituksessa kaatui sekä ampuja että tällä ihmiskilpenä ollut siviili. Tavun kylä oli näin vallattu ja kapinalliset sen alueella lyöty, joskaan miinakätköä ei ollut löydetty. Joukkue siirtyi ilmateitse takaisin tukikohtaan.
maj Broileri, CO
Dulce et decorum est pro patria mori
User avatar
HaBa
Posts: 1344
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: su 14.6.2020 klo 21 Avoin Co-Op Peli Bush War: Leeches

Post by HaBa » Tue, 16.6.2020, 10.58

14.6. Bush War: Leeches

Ta-partio

Naatti (partiojohtaja) - KIA
HaBa (Spotter, varajohtaja)
Kuik (TA)
Altrix (TA)


TA-partion tehtävänä oli pääsääntöisesti tukea muita joukkoja sekä tähystää vajaan kilometrin päästä alueen liikehdintää.

Ensimmäisellä kohteella (Satama) ei tavattu mielenkiintoista vihollistoimintaa.

Toiselle kohteelle (Kaivos) suoritimme jalkamarssin, jonka jälkeen saimme laskettua ampuma-arvot pistoolilla aseistautuneeseen siviiliin. Alueella oli jonkinlaista mellakkaa ja yksi poliisimies oli jo kaatunut. Alueen taistelutoimet jätettiin kuitenkin kivääriosastoille ja meidät siirrettiin tähystämään kohdetta 3. Siirtymä toteutettiin helikopterilla.
Image
TA-partio siirtymässä kohteelle 3 helikopterilla

Kohteella 3 (Sokeritehdas) havaitsimme vihollistoimintaa ja laskimme ampuma-arvot valmiiksi. Oman pääjoukon saapuessa ja valmistautuessa iskuun, saimme luvan aloittaa vihollisen tuhoaminen. Ammuimme n. 560m matkalta kolme vihollistaistelijaa. Alue otettiin haltuun vähäisin tappioin.
Image
Kohde tähystyskaukoputkella sokeritehtaalla

Jatkoimme tiedustelemaan tiedustelutiedon mukaisia kohteita, joista ensimmäinen osoittautui vääräksi, mutta toisella kohteella alkoi tapahtua. Tavun kylässä kohdattiin panttivankitilanne, jossa TA-partio otti vangitsijan tähtäimeensä. Samaan aikaan partionjohtaja joutui parinsa kanssa taisteluun, jossa partionjohtaja kaatui. Hetkellinen kommunikaatiokato johtoon johti siihen, että joukkue avasi tulen panttivankirakennusta kohti helikopterista ja myöhemmin kranaattikiväärein.
Image
TA-pari Kuik ja HaBa valmiina tuhoamaan vihollisen kaapparin

Lopulta panttivanki sekä kaappari saivat surmansa sisäänmenovaiheessa.

Lisätehtäviä ei tähän hätään enää tullut, joten joukkue palasi melko vähin tappioin tukikohtaan.
Image
Osasto taas tukikohdassa
ylik HaBa - 3rd Squad, Squad Leader ("31")
Post Reply