Liittyminen LDD Kyllikkiin

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

Locked
Psykoisi
Posts: 2254
Joined: Tue, 3.9.2002, 11.07
Location: Tampere

Liittyminen LDD Kyllikkiin

Post by Psykoisi » Sun, 8.9.2013, 10.19

Requirements
Pääsyvaatimukset

1. Joining LDDK requires fluent use of the Finnish language.
2. Olet vähintään 18-vuotias.
3. Sitoudut noudattamaan LDDK:n ryhmänjohtajien ja esimiesten käskyjä.
4. Osallistut suurimpaan osaan järjestetyistä peleistä.
5. Omistat laillisen version pelistä.

Kysymys: Millainen on tyypillinen Kyllikin jäsen?
Vastaus: 18–50-vuotias Petsamon ja Hankoniemen välillä asuva yleensä miespuolinen reservin sotamies, aliupseeri, upseeri tai armeijaa käymätön henkilö, joka on esimerkiksi ravintola- tai it-alalla, esimiestehtävissä, työtön, opettaja, abiturientti, tohtoriopiskelija, sähköasentaja tai yksityisyrittäjä ja joka on pelannut verkkosotapelejä 90-luvulta asti tai aloittanut äskettäin. Toisin sanoen ainoa jäseniä varsinaisesti yhdistävä tekijä on kiinnostus peliin ja LDD Kyllikin toimintaan.

Kysymys: Teettekö poikkeuksia ikärajan suhteen?
Vastaus: Poikkeuksia ei tehdä. Jo 17-vuotiaana voi ja kannattaa ilmaista mielenkiintonsa, mutta liittyminen on mahdollista vasta täysi-ikäisenä.

Kysymys: Etenenkö arvoasteikossa, jos saan peleissä paljon tappopisteitä?
Vastaus: Pisteiden metsästys ja oman erinomaisuuden todistelu ei sovi Kyllikin reiluun reserviläishenkeen. Ylennyksiä myönnetään pelaamisen, johtamistaitojen ja -halujen sekä osaston kokoonpanon sanelemien tarpeiden mukaan. Kunniamerkkejä myönnetään erityisestä kunnostautumisesta pelissä sekä toimimisesta jäsenten hyväksi ja toimintaa tukien pelin ulkopuolella.

Kysymys: Tuleeko asepalvelus olla suoritettuna?
Vastaus: Suoritettu asepalvelus lasketaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton pääsyvaatimus, vaan tärkeintä on sopiva asenne.

Kysymys: Millaisia pelejä LDDK pääsääntöisesti pelaa?
Vastaus: Osasto Kyllikki pelaa lähes yksinomaan coop- ja a&d-tehtäviä, joissa menestymisen ratkaisee koordinoitu taistelijoiden ja eri aselajien yhteistoiminta päämäärättömän ryntäilyn sijaan. Coop eli cooperative tarkoittaa tehtävää, jossa vastassa on tietokoneen ohjaama vihollisjoukko, joka on nujerrettava yhteistyöllä, kun taas a&d eli attack & defence on pelityyppi, jossa pelaajien osastot ottavat mittaa toisistaan. Tehtävissä ei käytetä respawnia, vaan henki lähtee kerrasta. Kyllikin peleissä menestykseen tarvitaan juuri oikea määrä harkintaa, kärsivällisyyttä ja häikäilemättömyyttä.

Kysymys: Kuinka usein LDD Kyllikki pelaa?
Vastaus: Palvelimilla pelataan niin usein kuin halukkaita riittää. Järjestettyjä, osaston varsinaisella kokoonpanolla pelattavia pelejä tai harjoituksia on noin kerran viikossa. Sunnuntai-ilta on vakiintunut tärkeimmäksi peliajaksi, mutta pelejä järjestetään muulloinkin.

Kysymys: Miten taitava pelaaja minun pitää olla voidakseni liittyä?
Vastaus: Peli on tunnettava ja kontrollit hallittava, mutta asenne on pelitaitoja tärkeämpi, sillä taistelutaidot kyllä karttuvat kokemuksen myötä. Kaikkein tärkeintä on kyky toimia osana ryhmää ja kokonaisuutta. Osaamistasi seurataan ennen liittymistä, joten voit jättää arvioinnin meidän huoleksemme.

Jos täytät yllä esitetyt vaatimukset ja olet valmis astumaan LDD Kyllikin riveihin, valitse "Hyväksy" ja täytä hakemus.
Kapteeni Psykoisi - Detachment XO

Dulce et decorum est pro patria mori.
Locked