Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

User avatar
Kassu
Posts: 441
Joined: Tue, 24.11.2009, 23.36

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by Kassu » Thu, 14.4.2016, 16.45

Tiedustelupartion raportti
13.4.2016

Tiedustelupartio (Triple Canopy)
Partion johtaja - Michael Brån
Palkkasotilas - Aspo Pietikäinen
Palkkasotilas - John Warren
Palkkasotilas - Täydennysmies
Palkkasotilas - Täydennysmies (kuoli)

Tiedustelupartio sai tehtäväkseen siirtyä läheisestä kylästä linnakkeelle johtavan tien läheisyyteen, ja ilmoittaa mahdolliset havainnot vihollisista osaston johtajalle. Tarpeen vaatiessa tiedustelupartion tulisi myös tuhota tietä myöten linnakkeelle siirtyvä vihollinen. Tehtävän alussa tiedustelupartio otti mukaansa neljä kertasinkoa ja kaksi täydennysmiestä. Heidän nimensä säilyivät partionjohtajalle arvoituksena, sillä epäileväisen Michael Brånin mielestä partion suurempi koko vain hankaloittaisi partion huomaamatonta siirtymistä toiminta-alueelle.

Siirtyessään kohti käskettyä väijytysaluetta tiedustelupartio havaittiin vihollisen toimesta. Tulituksen alettua partio löysi itsensä kahden tulen väliin ahdistettuna. Vihollinen tulitti partiota sekä kaukaa kylästä ja myös läheisestä linnakkeesta. Taistelun ensimmäinen luoti repi partionjohtajalta korvan irti ja aiheutti tälle hetkellisen tajuttomuuden. Palattuaan tajuttomuudesta Brån käski ryhmäänsä irtautumaan taistelusta savukranaattien turvin. Partion irtaantuessa luodit viuhuivat ja maa pöllysi. Mikäli saarella olisi puita, niiden oksat olisivat todennäköisesti katkeilleet partionjäsenten niskaan luotien niitä katkoessa. Partion mukana kulkeneista täydennysmiehistä toinen jouduttiin tässä vaiheessa jättämään rinteeseen, koska tämä ei vastannut partion kutsuhuutoihin irtaantumisen jälkeen ja vihollisen tulituksen huomioon ottaen paluu täydennysmiehen tilaa tarkastamaan olisi ollut itsemurha. Partionjohtaja Brån totesi täydennysmiehen vähintään kadonneeksi, ja todennäköisesti kuolleeksi, ja käski partion mukaansa.

Tiedustelupartio siirtyi seuraavaksi linnakkeen muurien ulkopuolelle vahtimaan linnakkeelta kylään johtavaa tietä. Hetken aluetta tähysteltyään partio huomasi kauan sitten ensimmäisen kerran huomatun BTR:n lähestyvän kovaa vauhtia. Miehistönkuljetusvaunun konetykki alkoi laulaa, mutta tiedustelupartion John Warren sekä palkkasoturiosaston jonkin muun jäsenen kertasinkojen yhteislaukauksesta vaunun miehistö koki helvetillisen kuoleman peltipurkin käristäessä heidät sisäänsä. Tiedustelupartiota kohdanneesta epätoivoisesta tilanteesta johtuen John Warren oli kokenut kuolemanrajakokemuksen haavoituttuaan, ja oli siksi hieman päästä sekä suunnista pyörällään, mutta ilmeisesti ja palkkasoturiosaston onneksi lukuisat kuivalaukaukset harjoituskertasingoilla eivät olleet hävinneet Warrenin selkärangasta.

Tilanteen rauhoituttua tiedustelupartio siirtyi muun osaston luo ja seurasi lähtöalueelle saakka kuorma-autoa, johon vainajaksi muutettu kohde oli lastattuna. Pian tehtävä todettiin suoritetuksi. Tiedustelupartion tappiot olivat tehtävän lopuksi yksi täydennysmies ja Michael Brånin vasen korva.
Kersantti Kassu
User avatar
Blake
Posts: 1911
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by Blake » Sat, 16.4.2016, 13.55

Finaali huomenna sunnuntaina klo 21.TFR:ää EI käytetä.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Scottz
Posts: 247
Joined: Mon, 3.12.2012, 20.06

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by Scottz » Sat, 16.4.2016, 22.21

Vasili totesi, että hänen osuutensa on tehty, joten hän matkusti Kööpenhaminaan rilluttelemaan ja odottelemaan mahdollista palkkiota toimeksiantajaltaan.
SFC Scottz - 2ND SQD SL
Psykoisi
Posts: 2256
Joined: Tue, 3.9.2002, 11.07
Location: Tampere

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by Psykoisi » Sun, 17.4.2016, 22.49

John Stockton pakeni Libyan kautta Etelä-Afrikkaan jossa hänestä tuli menestyvä asekauppias. Myöhemmin samassa kuussa Robert Ritter löydettiin mökiltään .50 kalibeerisen luodin reikä rinnastaan, sydämen kohdalta.
Kapteeni Psykoisi - Detachment XO

Dulce et decorum est pro patria mori.
User avatar
strat
Posts: 611
Joined: Wed, 28.11.2012, 13.12
Location: Kylmä Pohjola
Contact:

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by strat » Sun, 17.4.2016, 22.56

Mustonen päätyi jälleen johtamaan osastoa edestä. Vihollinen kentällä ei alkuun näyttänyt välittävän pyrkimyksistä lainata lentokonetta, joten hän päätti vain marssia porteista sisään. Tämä osoittautui kuitenkin hänen kohtalokseen, sillä tuli kohti avattiin välittömästi hänen suoristettuaan selkänsä.

Hieno kampanja ja mitä mahtavin päätös sarjalle! Näitä voipi pelaille myöhemmin uudelleenkin.
alik Strat
User avatar
HaBa
Posts: 1334
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by HaBa » Sun, 17.4.2016, 23.07

1. Ryhmän raportti Raw Deal III pt 5. 17.4.2016

1.Ryhmä (Aegis Defence Services)
Ryhmänjohtaja - Joe Kinney - Ei tietoa
Ryhmän varajohtaja - Robert Pielaveti - Kaatui
Palkkasotilas - Miguel El Paso - Kaatui
Palkkasotilas - Otto Mengele - Kaatui
Palkkasotilas - Erik Johansson - Kaatui
Lääkintämies - Ragnar Langtskjegg - Ei tietoa


Tehtävä oli suoritettu. Nyt piti saada enää vain rahat, jota oli luvattu palkkioksi.

Vaan olisihan se pitänyt arvata. Trump kusetti meitä. Paikalliset sotilasvoimat vyöryivät alueelle, jossa tapaamisen tuli olla. Alkoi silmitön taistelu. Otimme sen rauhallisesti, kuten tapana oli. Nythän piti vain selvitä pois pinteestä. Luodit lentelivät ja ryhmät alkoivat kärsiä tappioita. Mystisesti jostain paikalle ilmestynyt Pielaveti huusi jo tuskasta kärjessä, luodit olivat lävistäneet hänen käsivartensa.

Vihollisen panssariajoneuvo alkoi kylvää tuhoa, kunnes tuhosin sen. Singon kumahdus oli musiikkia korvilleni. Samalla radiossa kaikui jo tieto, että Pielaveti on kävelykuntoinen. Hyvä, ajattelin - jokaista miestä tarvittaisiin tänään.

Pakkauduimme kuorma-autoihin ja lähdimme kohti lentokenttää. Tavoitteenamme oli kaapata sieltä sovelias lentolaite ja paeta sillä, koska joukossa oli pari lentäjäksi kykenevää. Kohtasimme kevyttä vastarintaa, joka ei kuitenkaan aiheuttanut ryhmälleni tappioita. Jossain vaiheessa yötä pääsimme lentokentän laidalle. Olin salaa ottanut lääkintälaukusta puolikkaan morfiiniannoksen, joten ajantajuni oli aavistuksen poissa, mutta tunsin oloni sankarilliseksi.

Jalkauduimme lentokentän lähistölle ja löysimmekin pian miehitetyn vihollisaseman. Käskin El Pason konekivääreineen asemiin ja ryhmitin miehet valmiiksi. Sydän hakkasi rinnassa ja minulla oli vaikeuksia hillitä haluani antaa tulikomentoja. Pian radio heräsikin eloon ja tulenavauksesta tiedusteltiin. Vielä pidäteltiin...

Vaan hetkessä helvetti leimahti edessämme. Huusin El Pasolle: Tulta, ja varmaan läjän erilaisia kirouksia päälle. Vihollinen niitettiin nurin kohdealueelta. Tehokas suoritus, syke tasaantui. Jatkoimme etenemistä ja valtasimme alueella olevan pienen vartiotornin. El Pason tulitus oli tarkkaa, yhdestä vihollisesta laskettiin 14 osumaa. Mengelekin saapui paikalle, en päästänyt häntä ylös torniin ruumiiden luokse, se vain tuntui väärältä.

Jatkoimme ripeästi etenemistä, kun tapahtui jotain odottamatonta. Vihollisen aseistettu "teknikaali" iski ryhmäämme vastaan takaa, siis tulosuunnastamme. Täysin hämmentävä konflikti vei mukanaan 3 taistelijaa. Mengelen, Pielavetin ja Johanssonin. Langtskjegg kävi varmistamassa tilanteen, mutta .50 kaliiberinen oli tehnyt hirvittävää tuhoa. Lääkintämiehen tehtäväksi jäi vain keräillä vainajien omaisuus myöhempään käyttöön.

Jatkoimme ripeästi eteenpäin ja tuhosimme pari vihollista läheisestä rakennuksesta. Tällä välin selvisi myös, että Mustonen oli menehtynyt ja minusta oli tullut joukkueen vanhin. Selvitin koko joukkueen tilanteen, joka oli edelleen siedettävä, tappioista huolimatta...

Muut ryhmät jatkoivat taistelua omilla sektoreillaan ja meidän 3-henkinen partiomme keskittyi omaan sektoriimme. Hetken taktisen suunnittelun jälkeen päätin, että valtaamme äskeisen rakennuksen. Siis sen, josta meitä ammuttiin. Matkalla rakennuksille El Paso ruuvaili optiikkaansa irti konekivääristään ja kiroili vuolaasti. En saanut selvää, mistä oli kyse. Mies oli jotenkin oudon levoton. Itse varmistin levollisuuteni lopulla morfiinilla. "Voittaja ottaa kaiken", tapailin tunnettua pop-laulua vuosien takaa. Lantskjegg oli rauhallinen, jopa ammattimainen. Ilmeisesti merkittävät tappiot olivat vetäneet miehen vakavaksi. Nyökyttelin hänen suuntaansa hyväksyvästi ja sitten lähdimme...

Taloon mentiin ryminällä. Ovi lensi painostani sisälle taloon ja muut syöksyivät porraskäytävää. Kuiskasin taistelijoille käskyn ottaa alakerta ensin ja syöksähdimme eteenpäin. Laukauksia... Konekivääritulta... Hiljaista. Pian Lantskjegg kertoi oman alueensa olevan selvä, yksi vihollinen tuhottu... Itse en tavannut ketään... Missä lie vihollinen ollut. Pian tämä selvisi yläkerrasta valui verivana alas - aiemmin ampumamme vihollinen oli erittäin kuollut. Varmuuden vuoksi hänen päällään oli El Pason kengänjälki. Silloin tajusin, El Paso! Huusin kovaa, ei vastausta.. Juoksimme rappusia ylös, päässäni jyskytti adrenaliini, vaikka minun piti olla täysin rauhallinen... Sitten näin ruumiit. El paso retkottin kasassa ovella ja oven takana oli kaatunut vihollinen. Olivat molemmat kohdanneet loppunsa sovussa. Nappasin El Pason lompakon ja matka jatkui...

Noin minuuttiin en tiedä mitä tapahtui. Sitten oksensin ulos ikkunasta, joukossa oli verta, mietin miksi. Radio heräsi eloon 2. ryhmä ilmoitti olevansa tilanteen herra etelässä ja etenevänsä läheiselle lennonjohtotornille. Tajusin, että meidän on aika liikkua ja olin vastuussa muistakin... Huono olo jatkui.

Pakotin itseni liikkeelle ja huikkasin norjalaisen matkaan. Lähdimme kohti 3. ryhmää, joka oli tiukassa kontaktissa. Avoin etenemismaasto osoittautui meille edulliseksi. Etenimme kiviaidalta kiviaidalle ja tuhosimme vihollista kivääritulella. Langtskjegg oli edelleen hiljainen, mutta hoiti hommansa mukisematta. Mietin, olinko epäonnistunut hänen arvioinnissaan. Olin koko ajan epäillyt hänen kykyjään. Taas syöksy eteenpäin ja tulta yläkertaan. Vihollisen huuto kuului kauas. Luotimme tavoittivat heidät ja helpottivat matkaamme kohti kohdetta. Lentokoneet näkyivät jo!

Tunsin itseni taas supersankariksi. Huusin norjalaiselle, että nyt mennään ja ponnahdimme pystyyn. Lennonjohtotorni suureni edessämme. Räts räts, viholisen luodit iskeytyivät lähelle, mutta eiväthän he osu supersankariin. Nopea käännähdys betonisen kaivonrenkaan takaa ja tarkat laukaukseni tuhosivat kaksi ampuvaa vihollista. Adrenaliini virtasi ja opiaatit jylläsivät.. Aloin huutaa ja ampua.... Kaikkia.
ylik HaBa - 3rd Squad, Squad Leader ("31")
User avatar
HaBa
Posts: 1334
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by HaBa » Mon, 18.4.2016, 15.29

1.Ryhmä (Aegis Defence Services) Arvio toiminnasta:

Ryhmä pärjäsi erinomaisesti eri tehtävissä ja toiminta oli paikoitellen jopa ammattimaista, erilaisista taustoista huolimatta. Ryhmänjohtaja haluaa kiittää osallistumisesta seuraavin taistelijakohtaisin palauttein: (Fiilis kuvaa osallistumisesta jäänyttä kuvaa RJ:lle)

Ryhmänjohtaja - Joe Kinney

Osallistui kaikkiin tehtäviin ja veti ryhmäänsä vaihtelevalla menestyksellä taistelujen loppuun asti. Fiilis: N/A Biisi: Kenny Loggins - Danger Zone

Ryhmän varajohtaja - Robert Pielaveti

Pielaveti osallistui vain kahteen tehtävään, mutta veti puoliryhmäänsä hiljaisena ja päättäväisenä. Fiilis: ++ Biisi: Nightwish - Over the Hills and Far Away

Palkkasotilas - Miguel El Paso

El Paso oli ykköspartion luottomies, jonka kuularuisku oli verraton parissa viimeisessä koitoksessa. Osallistui kaikkiin tehtäviin. Fiilis: +++++ Biisi: Iron Maiden - TailGunner

Palkkasotilas - Ilpo Ruuhonen

Ruuhonen toimi ammattitaitoisesti ryhmän varajohtajana alussa, mutta kaatui toisessa tehtävässä toimiessaan samassa tehtävässä. Fiilis: ++++ Biisi: Sabaton - Soldier of 3 Armies

Palkkasotilas - Otto Mengele

Mengele oli toinen ykköspartion luottomies, jolle annoin ehkä ne suurimmat luottotehtävät. Petti vasta viimeisessä tehtävässä, kun ranka ei kestänyt raskaan konekiväärin luotia. Mukana kaikissa tehtävissä. Fiilis: +++++ Biisi: Metallica - One

Palkkasotilas - Erik Johansson

Johansson kuului osaston hiljaisiin, joka teki työnsä ilman suurempia mutinoita. Toimi hetken myös varajohtajan vastuutehtävässä. Osallistui kaikkiin tehtäviin. Fiilis: +++++ Biisi: Depeche Mode - Enjoy The Silence

Palkkasotilas - Balthasar Papados

Papados oli kakkospartion varmaa rouhijaosastoa, joka hoiti hommansa ilman turhaa sählinkiä. Pysyi hengissä lähes hamaan loppuun asti, kunnes tehtävässä 4 kohtasi luodin. Fiilis: ++++ Biisi: Matti ja Teppo - Mä joka päivä töitä teen

Lääkintämies - Ragnar Langtskjegg

Langtsjegg toimi ryhmän lääkintämiehenä ja ilmeisesti myös poppamiehenä, väistellen luodin toisensa perään. Toiminta oli oikeasti ammattimaista paria puoliryhmäsekoilua lukuunottamatta, joten Norjalainen puoskari ansaitsi paikkansa. Selvisi loppuun asti. Fiilis: ++++
Biisi: Survivor - Eye Of The Tiger
ylik HaBa - 3rd Squad, Squad Leader ("31")
User avatar
Blake
Posts: 1911
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by Blake » Wed, 20.4.2016, 9.05

Jeg utslitt ... fly turen til Libya bokstavelig talt rev ræva av meg. Jeg savner mine brødre i armene, spesielt Johansson, El Paso og Mengele. Fremfor alt, Kinney, som var modig og karismatisk skikkelse med nerver kule som agurk da han kjørte foran oss gjennom hagl av kuler. En ekte +++++ vurdert fyr på alle måter! Så var Larry Mustonen, vår tapre troppssjef som jeg skal aldri glemme.

Jeg er den eneste jævla overlevende i hele første troppen, men jeg føler ikke heldig. De jævler fra Moran Security Group og Triple Canopy, Stockton, McBride, kli og Warren, lurt meg! De solgte flyet for 2 millioner dollar til noen tuareg høvdingen og så løp unna med pengene. Jeg satt igjen med min kuk i hånden min og 50 jævla unyttig kameler! Jeg bare skyve bort de skitne dyrene tilbake til ørkenen og tok av. Jeg tok en drosje fra en fyr uten tenner, og han kjørte meg til noen shithole i midten av ørkenen. Minst her er den har en bar som selger alkohol og her jeg har vært uker drikker noen skrap pengene jeg fikk i mine lommer.

I dag fikk jeg til Internett første gang på flere måneder siden alle tilkoblinger fra denne Gud forlatt stedet ble kuttet. Jeg leste fra BBC at noen øystaten kalt Tanoa glir ut i kaos.Hell, kan dette være en jobb oppoturnity og kunne virkelig spare meg i ræva...

Med vennlig hilsen,
Ragnar
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Blake
Posts: 1911
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by Blake » Wed, 9.11.2016, 9.58

Image
“The point is, you can never be too greedy.”
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
sami
Posts: 1714
Joined: Sun, 21.3.2004, 18.57
Location: Finland

Re: Raw Deal III - Arma 3 palkkasoturikampanja

Post by sami » Wed, 9.11.2016, 16.10

Eli 11 kuukautta aikaa varautua tämän koitoksen uusintaan :-)

Mikähän on Raw Deal IV:n tilanne?
--
Sami
Gloria victis
Post Reply