Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo 21

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

Psykoisi
Posts: 2254
Joined: Tue, 3.9.2002, 11.07
Location: Tampere

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Psykoisi » Thu, 15.6.2017, 13.13

Raw Deal IV - osa 2. 14.6.

2.Ryhmä (Moran Security Group)
Ryhmänjohtaja - Torsten Böndeskog KIA
Palkkasotilas - Sam McBride AWOL
Palkkasotilas - John Stockton
Palkkasotilas - Herkko "Harmi" Hartikainen
Palkkasotilas - Georgi Dinkel AWOL
Palkkasotilas - Ivan Stalinka KIA
Palkkasotilas - Dagger Fang AWOL
Palkkasotilas -
Lääkintämies - Kim Yoo Suk KIA
Kapteeni Psykoisi - Detachment XO

Dulce et decorum est pro patria mori.
User avatar
Raunhofer
Personnel
Posts: 1520
Joined: Thu, 24.7.2008, 15.12
Location: Oulu
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Raunhofer » Thu, 15.6.2017, 14.03

Raw Deal IV pt 2, tiedustelupartio

Ray Decay (selvisi)

Ray Decayn raportti, käännetty Texasin englishistä suomeksi.
Oli synkkä ja kostea aamu. Huhuilin ja kiertelin hetken aikaa todetakseni että totta se on... olen kadottanut partioni. Olin yksin. Ilmeisesti viholliset olivat vanginneet Blackburnin sekä Autin. Ilmoitin asiasta johdolle joka määräsi minut jonkun suomenruotsalaisen ryhmään. En ymmärtänyt mitään mitä kaveri puhui. Suu vain kävi ja mies heilui mutta mitään tolkkua ei saanut. Näin parhaakseni kuunnella mikäli hän mainitsee nimeni ja aina tuolloin siirtyä hänen luokseen. Minulle puhuttaessa nyökytin vain päätäni.

Itse operaatio oli kaiken nähneelle ja kokeneelle miehelle tasaista suorittamista. Tapoin ne kaverit jotka tähtäsivät kohti ja haavoitin niitä jotka ei. Pelastin ruotsalaisen toverini muutamaan otteeseen mutta se ei riittänyt: kuulin laukauksen ja kun katsoin aidan taakse, näin kuinka vihollissaasta ampui maassa makaavaa ryhmänjohtajaamme haulikolla selkään useita kertoja. Tapoin saastan tehokkaalla sarjalla rintaan. Leikkasin saastan korvalehdet ja lähetin ne ryhmänjohtajamme perheelle osoittaakseeni kunnoitusta. Hooooorrray!

Ajattelin tässä ennen illan panohommia vielä pistää joukkueenjohtajalle kirjelmän repun lisäämisestä tiedustelupartion varustukseen. Välillä ei meinaa tärkeät vempeleet mahtua mukaan. Mitä tuli tähän päivään, lipastin melko paljon noita ammuttavia vihollisilta. Ehkäpä seuraavassa operaatiossa taskuista löytyisi tuplaten lippaita?

- R. Decay
Luutnantti Raunhofer
Reserved Detachment CO
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Sat, 17.6.2017, 14.24

Raw Deal IV - 3-5 su 18.6. klo 21.

TILANNE
Palkkasoturiosasto on juhlinut Harcourtin valtausta rankasti kaupungin yössä nostaen siinä sivussa lukuisia malljoja kaatuneiden toverien muistoksi. Aamulla 6:00 paikan päälle ajanut majuri Limbani on kuitenkin säälimättä herättänyt osaston paikallisesta motellista pistoolinperällä ovia hakaten. Osasto on saatu paimennettua vain vaivoin käskynjakoon Harcourtin satamaan. Tiedustelupartio on yön aikana päätynyt selittämättömästä syystä paikallisen hainpyydystäjän hökkeliin rämeelle salmen toiselle puolelle ja on saatu lopulta herätettyä ilmaan ampumalla.

TEHTÄVÄ
Lentokentän eteläpuoleiset pienet saaret ovat yhä lujasti TIS:n sissien hallussa, joten Venäjän lupaamia huoltolentoja on jouduttu lykkäämään.
Linnoittautuneet sissit käyttävät hyväkseen japanilaisten Tyynenmeren sotatoimien aikana saarille rakentamia vankkoja betonibunkkereita, jotka ovat vaivattomasti kestäneet hallituksen joukkojen kranaatiheitintulta. Ainoa vaihtoehto saarten haltuunottamiseksi on suorittaa mahinnousu mereltä käsin, mutta hallituksen joukkojen epäröidessä palkkasotilasosasto on ainoa käytessä oleva resurssi tähän tehtävään.

Vallatkaa saaret
Tehtäväksenne on annettu ottaa haltuun kaikki saariryhmän viisi saarta: Cocoa-saari, Millè Sabords ja Yani-saaret (A, B ja C). Yani-saaret ovat hallituksen joukkojen antaman tiedusteluraportin mukaan näistä raskaimmin linnoitetuja. Vihollisella on heikohko varustus, mutta hiukan järeämpääkin kalustoa saattaa esiintyä

Image

KALUSTO
Tanoan Merivoimien ylpeys, moderni panssaroitu syöksyvene TNMS Vaiana, on luovutettu palkkasotilasosaston käyttöön tulitukiveneeksi. Huippunopean yli 60 solmun nopeuteen yltävän panssariveneen varustukseen kuuluu mm. useita konekivääreitä ja kranaattikonekivääri. Käsiinne saaman valmistajan messuesitteen mukaan vene kestää jopa useita singon osumia. Panssariveneen lisäksi osastolle on luovutettu kaksi vesiskootteria (tiedustelupartio) ja RHIB syöksyveneitä (Harcourt). Palkkasotilasosasto on saanut parannusta myös henkilökohtaiseen aseistukseen, vaikka puutteita edelleen esiintyy.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Raunhofer
Personnel
Posts: 1520
Joined: Thu, 24.7.2008, 15.12
Location: Oulu
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Raunhofer » Sun, 18.6.2017, 23.09

Raw Deal IV pt 3, tiedustelupartio

Ray Decay (selvisi)
Antti "AWOL" Autti (selvisi)

Ray Decayn raportti
Päätehtävämme oli tiedustella Yanin saaret. Päätimme siirtyä saarien läheisyyteen metsiä pitkin siten että matkalla on sopivia tähystyspisteitä myös muille saarille. Löimme Autin kanssa aseet selkään ja aloitimme hölkän. Vauhtimme oli jalkapartioksi kovaa, joskin yllättäen Autti pysyi kaltaiseni kokeneen teksasilaisen perässä. Kova jätkä.

Ensimmäisiltä saarilta näimme muutamia miehiä sekä kykenimme merkkaamaan turvallisia maihinnousupisteitä. Yanin saaria tiedustelimme neljästä eri pisteestä, saaden mahdollisimman hyvän kattavuuden saarien pohjoispuolille. Kykenimme myös merkkaamaan itse kohteet suhteellisen suurella tarkkuudella useista kulmista johtuen.

Viimeisen saaren kohdalla (Yani B), tilanne vaikeutui. Näimme kohteella bunkkerin sekä runsaasti miehitystä, mutta kokonaisvahvuus oli kysymysmerkki vahvan kasvilliston takia. Päätin että siirrymme saaren pohjoiskärkeen uimalla ja suoritamme lähitiedustelua.

Autti otti kärjen samalla kun itse kiikaroin Autin etenemistä rannalla. Kun Autti oli perillä, menin itse perässä. Valitsimme maihinnousupisteeksemme rannalla olleen kiven, joka oli erinäisen kasvuston suojaama. Kivellä tilanne valkeni nopeasti, koko pohjoispääty oli täynnä aseistettuja miehiä. Ilmeisesti vieressä vettä läiskyttänyt kala sai miesten huomion meidän kiveä kohti, jolloin useampi miehistä tuli rantaan, huomaten meidät tiheästä pusikosta huolimatta. Alkoi tulitaistelu.

Sijaintimme oli suhteellisen turvallinen, mutta vihollinen hyökkäsi molemmin puolin. Tähtäsimme siihen että voisimme viivyttää ja sitoa viholista mahdollisimman hyvin, jotta muut joukkomme pääsisivät lähemmäksi. Pidimme asemia noin 10 minuuttia ja ammuimme arviolta 7 miestä. Pääjoukkue iski maihin. Lähdimme välittömästi siirtymään kohti länttä, tiedustellen aggressiivisesti saaren kärkeä. Päät vesirajan yläpuolella ammuimme harkittuja laukauksia vihollisiin eri kulmista, saaden vihollisen täysin solmuun. Lähes täysin ilman vastalaukauksia eliminoimme kaikki miehet saaren kärjestä.

Operaatio oli tavan mukaan onnistunut sekä muutenkin menestys. Lähdimme kaislikosta löytyneellä veneellä löylysaarelle jossa piiskasin Autin selkää palmunlehdellä saunassa.

- R. Decay
Luutnantti Raunhofer
Reserved Detachment CO
User avatar
Vultyr
Posts: 246
Joined: Tue, 5.1.2016, 21.21

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Vultyr » Sun, 18.6.2017, 23.51

Raw Deal IV - osa 3.

Aegis Defence Services - Ryhmän varajohtajan raportti

Zaid Kalin - RJ
Fridthjouruf Thjoudbjörnson - RVJ (Punainen partio)
Ragnar Langtskjegg - Palkkasotilas (Punainen partio)
Rauli Mainila - Palkkasotilas (Ei saapunut käskynjakoon)
John Warren - Partion johtaja (Sininen partio)
Sahir Majid - Palkkasotilas (Ei saapunut käskynjakoon)
Tor Eckhoff - Palkkasotilas (Sininen partio)
Tobias Boon - Lääkintämies
Ukka - Täydennysmies (Sininen partio)

2 tuntia heräämisestä eikä krapula vieläkään hellitä. Aavistustakaan mitä nämä paikalliset myrkyt ovat mutta mitään en eilisestä muista, ehkä hyvä niin.
Tällä kertaa olemme saaneet käskyn valloittaa pääsaaren eteläpuolella olevan pienen saariryhmän. Joukkoeen johtaja Lindgren, Stocktonin johtama 2. ryhmä sekä me lähdemme liikkeelle Harcourtin kylästä kun taas Tiedustelu on viimeöisen rymyreissun seurauksena eksynyt pohjoiseen jonkin paikallisen kalastajan mökille.

Varustimme itsemme ja aloitimme veneeseen nousun minkä yhteydessä Tor Eckhoff vielä muutaman promillen humalatilassa kompuroi laiturilta veteen lyöden päänsä veneen perään ja menettäen tajuntansa. Pelastimme hänet veden varasta ja totesimme että emme voi raahata tätä umpihumalaista norjalaista mukana vaan jätimme hänet laiturille lepäämään. Matka kohti ensimmäista saarta alkoi. Tiedustelu oli jo havainnut saarella aseistettuja kohteita joten etenimme varoivaisesti saaren koilispäätyyn ja nousimme maihin. Etenimme suojasta suojaan pitäen Langtskjeggin kanssa luoteen ja lännen suuntaa tähtäimessä. Ei mennyt aikaakaan kun törmäsimme ensimmäiseen viholliseen. Pirulaiset puikkelehtivat noin 50-100metrin päässä kivien ja puiden takana välillä pysähtyen ampumaan mutta vastarinta lamautettiin tehokkaalla Nagantin ja haulikon yhteistulella, saattoi sinne kranaattikin lentää. Etenimme Langtskjeggin kanssa länttä kohti seuraavalle kivikolle mistä saimme oivat tuliasemat. Hetken kuluttua puskissa rapisi ja Langtskjegg havaitsi liikettä edessä ja lähellä. Pusikosta pilkisti jalat ja otimme piippusuunnat sinne. Hiippari osoittautui muutaman sekunnin kuluttua JJ Lindgreniksi ja Kalin käski olla ampumatta, toistaiseksi.

Tällä välin 2. Ryhmä oli käynyt tyhjentämässä Millè Sabords saaren ja me lähdimme aseistetun syksyveneen kanssa kohti heidän asemiaan valmistautuen hyökkäämään Yanin saariryhmään. Noin 5 minuutin odottelun jälkeen hyökkäys alkoi, etenimme TNMS Vaianan kanssa kärjessä tukien 2. ryhmän rantautumista Yani A saaren pohjoispäätyyn. Pian menimme itse perässä uiden koska venettä ei saanut lähemmäksi saarta. Meidän kohteeksi tuli valloittaa saaren itäinen rannikko. Sinisen partion edetessä Kalinin kanssa kärjessä, minä ja Langtskjegg jäimme taakse tukemaan hyökkäystä. Naganttini lauloi ja vihollista kaatui laukaus laukakselta. Pian sainkin osuman käteeni ja haavan paikkaamisen sekä ympärille katselun jälkeen havaitsin etelässä bunkkerin ja siellä olevan KK miehen. Yksi laukaus ja KK miestä ei enään ollut. Tämän jälkeen saimme käskyn edetä muiden tasalle kylään. Kesken rannan ylityksen havaitsimme vihollisryhmän joka eteni vaihdulli etelästä kohti asemiamme, tällä kertaa haavoituin jalkaan mutta nyt ei ollut aikaa jäädä paikkaamaan, piti torjua hyökkäys ja päästä suojaan ensin. Kiivaan mutta lyhyen tulitaistelun päätteeksi totesimme vihollisen lyödyksi ja jatkoimme itärannikon seulomista. Etelä kärjessä olleesta bunkkerista löytyi vielä yksi KK mies mutta se kohtasi loppunsa joko Tobias Boonin kiväärituleen tai sitten sinisen partion kertasinkoihin.

Yani A oli meidän ja pian myös Yani C mitä 2. Ryhmä puhdisti parhaillaan. Tietooni tuli että minun täytyisi liittyä Lindgrenin seuraksi ja aloittaa siivoamaan Yani B:llä havaittua raskaasti miehitettyä bunkkeria muun ryhmän edetessä syöskyveneellä rantaan. Löysimmekin hyvä paikan ja pian alkoi taas vihollisia kaatumaan. Ammuin Nagantillani bunkkerilta useamman vihollisen samalla kun John Warren kylvi kauhua syöksyveneen 50 kaliiberisella konekiväärillä ja ei aikaakaan kun bunkkeri oli osaston hallussa. Tästä saimmekin Lindgrenin kanssa oman veneen millä siirryimme Yani B:lle ja siitä kohti suomalaisvahvistustemme meille vaatimaa Juhannussaarta ja juhannuksen viettoa. Tehtävä oli jälleen suoritettu tappioitta.

Tappioita meinasi kyllä tulla juhannuksen viettoon päästyämme. Useampi poltti itsensä kiukaaseen ja lauteiden hajotessa tuli ruhjeita ja haavoja. Kalin ja Warren meinasivat hukkua rantaveteen humalassa kun toikkaroivat kumiveneessä ja yrittivät kilpaa kusta mereen. En myöskään ole täysin varma että kuoliko sivullisia, sen verran railakasta menoa oli ja patruunoita ei säästelty. Lähdimme Hartikaisen kanssa Lindgrenin sammuttua ja muutaman vodkapaukun jälkeen kokeilemaan että kuinka monta singon osumaa syöksyvene TNMS Vaiana kestää. 4 on vastaus, ammuin myös viidennen mutta huojumisen takia se meni pahasti yli ja kumahti johonkin pääsaaren rantaan. Tiedä vaikka siellä jokin epäonninen olisi ollut kohdilla. Ei ole minun murheeni.
ylik Vultyr - 1st Squad "Ilves", Team Leader
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Mon, 19.6.2017, 11.50

Raaka Keikka pitää kesätauon ja jatkuu taas jossain vaiheessa elokuun puolella. Aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
Psykoisi
Posts: 2254
Joined: Tue, 3.9.2002, 11.07
Location: Tampere

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Psykoisi » Sun, 27.8.2017, 19.08

Part 3 raportti näköjään jäänyt tekemättä. Kukaan mukana olleista elossa olevista hahmoista ei ainakaan kuollut.

Mukana oli ainakin Stockton, Hartikainen ja Dinkel. Fang ja McBride voisivat vahvistaa, mutta muistaakseni molemmat olivat AWOL.
Kapteeni Psykoisi - Detachment XO

Dulce et decorum est pro patria mori.
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Sat, 2.9.2017, 10.21

Raw Deal 4/5 pelataan näillä näkymin su 8.10. klo 21.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Thu, 5.10.2017, 18.01

SU 8.10. klo 21 rätisee taas Raa'n Keikan hengessä.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Sun, 8.10.2017, 18.35

Raw Deal IV - 4-5 su 8.10. klo 21.

TILANNE
Palkkasoturiosasto on viettänyt lomaa taistelutoimien keskeytettyä sadekauden ajaksi. Sissit ovat olleet kuitenkin aktiivisia ja iskeneet pyytämättä ja yllättäen hallituksen ulkomaanvaluutan saaannin kannalta tärkeille uraanikaivoksille.

TEHTÄVÄ
Uraanikaivosta vartioivat hallituksen joukot ja kaivostyöläiset pakenivat viidakkoon heti kun alkoi kuulumaan kapinallisten sandaalien läpsytystä.
Jälleen kerran Eversti Limbani on pakotettu turvautumaan kokeneen palkkasotilasosaston tukeen kaivosten takaisinvaltaamiseksi. Kapinalliset pitävät avolouhoksen aluetta hallussaan ja heidän päämajansa on tiettävästi sijoitettuna Del Monten ananastilan toimistorakennukseen.

Palkkasotilasosaston pääosat ovat eteläisen saaren lentokentällä valmiina nousemaan hallituksen ilmavoimien vanhoihin AN-2 'Colt' kuljetuskoneisiin.
Varastosta löydetyt laskuvarjot osoittautuivat koinsyömiksi, lentokoneiden on laskeuduttava. Tiedustelupartio on tiedustellut laskeutumiseen sopivat pellot (LZ A ja LZ B) kohdealueelta ja on valmis merkistemään laskeutumispaikat savuheitteillä.

Image
Image

KALUSTO
- 2 x AN-2 'Colt' kuljetuskonetta
- Sekalaista varustusta
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
HaBa
Posts: 1461
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by HaBa » Sun, 8.10.2017, 23.26

Tommyn raportti tapahtuneesta

Hengissä ollaan Del Monten farmilla. Täällä on täydennysmies Ukka ja minä. Miten tämä tapahtui ja miksi kaivosta ei saatu vallattua takaisin?

"Vihollinen oli vahvasti kaivoksella, eikä sitä saatu haltuun. 1R. yritti etelästä, mutta kaatui yhtä miestä lukuunottamatta. Eksyin itsekin lännestä yrittäneestä toisesta ryhmästä, kun jäin lukemaan metsän siimekseen karttaa. Tämän jälkeen ryhmän radio vaikeni. Epäilin teknistä vikaa, kun näin sopivan kokoisen ryhmän lähestyvän. He avasivat tulen, joten heittelin pari savua näyttämään, että omia ollaan. No nämä kaverit eivät olleet. Selvisin tilanteesta kokemuksen ja tuurin yhdistelmällä. Kierosilmät, ampumataidosta päätellen, eivät osuneet minuun, mutta minäpä osuin heihin ja lähetin 7 sälliä aikaisiin multiin. Tämän jälkeen löysin neljä lisää, konepistooli lauloi ja viholliset tekivät seuraa edeltäjilleen. Nyt löysin myös 2. ryhmän jäämistöä, olivat jääneet kai tässä ansaan pirulaiset. Hektinen oli loppu ja meinasi aikainen lähtö osua kohdalle. Pankkitili on melkein tyhjä, jostain pitäisi löytää tuoretta verta, jotta saisin tehtävän vietyä loppuun... Saattaa olla, että Limbanin kanssa on vaikea neuvotella juuri nyt..."

Lentomatkalla kaikki oli vielä hyvin...
Image
yliv HaBa - Squad Leader, 1st Squad "Ilves"
User avatar
Vultyr
Posts: 246
Joined: Tue, 5.1.2016, 21.21

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Vultyr » Mon, 9.10.2017, 8.57

Raw Deal IV - osa 4.

Aegis Defence Services - Ryhmän varajohtajan raportti

Zaid Kalin - RJ (Kaatui)
Fridthjouruf Thjoudbjörnson - RVJ (Punainen partio, kaatui)
Ragnar Langtskjegg - Palkkasotilas (Punainen partio, kaatui)
Sahir Majid - Palkkasotilas (Punainen partio, kaatui)
Epa - Täydennysmies (PJ, Sininen partio, kaatui)
Kuokkanen - Täydennysmies (Sininen partio, kaatui)
Ukka - Täydennysmies (Sininen partio)
--
Tor Eckhoff - Palkkasotilas (Ei saapunut käskynjakoon)
Tobias Boon - Lääkintämies (Ei saapunut käskynjakoon)
Rauli Mainila - Palkkasotilas (Ei saapunut käskynjakoon)
John Warren - Partion johtaja (Ei saapunut käskynjakoon)

Loma on ohi ja on aika palata tappamisen pariin. Radikaali-Islamistit ovat kylväneet kauhua saaren alueella ja vallanneet paikallisen uraanikaivoksen ja Del Monten farmin, meidän tehtävämme on ottaa nämä takaisin.

Ray Decayn johtama tiedustelupartio on lähtenyt jo edeltä ottamaan selvää vihollisen liikkeistä loppujen jäädessä vielä Yanukan lentokentälle valmistautumaan. Ajatuksen on lentää Antonov AN-2 koneella kohdealueen lähelle ja edetä sieltä mutta vielä käskynjaon yhteydessä ei halukkaita pilotteja tunnu löytyvän, ymmärrettävistä syistä kun katsoo konetta. Lopulta ilmoittauduin vapaaehtoiseksi pilotiksi koska eihän tuota nyt voi olla sen vaikeampi ohjata kuin valaanpyyntialustakaan. Hieman hankalan liikkeelle lähdön jälkeen saimme koneen viimeinkin ilmaan. Aistin pelkoa koneessa, osa jopa luotti lentotaitoihin niin vähän että varustivat itsensä laskuvajoilla vaikka koneen kuntoa katsoessa voisi päätellä että varjotkaan eivät täysin toimintakuntoisia ole. Laskeutumisalue lähestyi ja aloitin tähtäämisen pellolle, meni hieman pitkäksi ja lopuksi pelonsekaisten huutojen säestämänä tulimme tömähtäen maahan. Kaikki hyvin, kone ei kärsinyt vaurioita vaikka peräsin ottikin puuhun kiinni ja miehistökin selvisi pelkillä mustelmilla.

Hajaannuimme laskeutumisalueelta siten että lähdimme 1. ryhmän kanssa koukkaamaan etelästä Vagalalan kylän kautta kun taas 2. ryhmä eteni meidän pohjoispuolella kohti Del Monten farmia. Lyhyen etenemisen jälkeen aloimme kuulla laukausten vaihtoa useammasta suunnasta ja hetken päästä meidänkin eteemme ilmestyi viidankosta vihollispartio joka suolattiin rinteeseen tarkalla KK ja kivääritulella. Epa menetti kontaktissa henkensä. Pian tämän jälkeen meidän piti lähteä etsimään vaiennutta tiedustelupartiota. Tulokseton etsintä, todetaan tuhoutuneeksi. Vagalalan kylän valtaaminen sujui ongelmitta ja lähdimme siitä etenemään itään kohti kaivosta. Pian silmiemme eteen tulikin useita kontakteja ja jäimme odottelemaan 2. ryhmän etenemistä viidakon rajalle.

Pian helvetti olikin irti. Aloitimme tulituksen Zaidin käskystä ja kaadoimme n. 20 terroristia, mutta se ei riittänyt. Miehiä haavoittui ja pian tunsin kuinka luoti raapaisi ohimoa. Sitten pimeni...
ylik Vultyr - 1st Squad "Ilves", Team Leader
User avatar
Raunhofer
Personnel
Posts: 1520
Joined: Thu, 24.7.2008, 15.12
Location: Oulu
Contact:

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Raunhofer » Mon, 9.10.2017, 11.49

Raw Deal IV - 4-5
Tiedustelun raportti, Ray Decay.

Decay (KIA), Autti (KIA), Blackburn (KIA).

Tiedustelu aloitti LZ-pisteiden tuntumasta. Tehtävänä oli varmistaa LZ-alueen turvallisuus sekä tiedustella Vagalan kylä. Käskin Blackburnin tiedustelemaan LZ-aluetta samalla kun minä ja Autti kiikaroisimme Vagalaa. Miltei koko tehtävän ajan toimimme eristyksissä muusta joukkueesta ja välillä jopa toisistamme, heikon radiokantaman seurauksena. Blackburnin lisätehtävänä oli kuunnella radiolinkkinä joukkuekanavaa ja ilmoittaa meille kärkeen kun yhteys joukkueeseen saataisiin.

Eteneminen Vagalan reunalle oli rauhallista. Tiedustelun tuloksena näimme yhden vihollisryhmän, siviilejä ja liikkuvan auton täynnä aseistettuja miehiä.

Joukkue saapui ja saimme uuden käskyn siirtyä tiedustelemaan kaivoksia. Lähdimme kiertämään etelän kautta kylän ohitse. Kun olimme Vagalan kylän peltoalueen noin kello neljässä, törmäsimme metsässä muodossa seisoneeseen vihollisryhmään joka ampui meidät välittömästi niille sijoilleen. Etäisyys viholliseen pusikkojen ja kuoppien jälkeen oli niin lyhyt (5-10m) ettei mitään ollut tehtävissä. Perässä tullut Blackburn kuoli hetkeä myöhemmin kun sama vihollisryhmä napsi hänet pusikkojen ja pensaiden lävitse.

Keikka oli meidän osaltamme siinä.
Luutnantti Raunhofer
Reserved Detachment CO
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Mon, 9.10.2017, 15.08

Ensireaktiot Kremlissä ja Eversti Limbanin esikunnassa ovat tyrmistyneitä. Muutama kehnosti aseistettu sandaalinläpsyttelijä tuhosi käytännössä koko hyvin öljytyn palkkasotilasosaston. Tämä ei kuitenkaan jää tähän - panokset kaikilla osapuolilla ovat liian korkeat...

Raaka Keikka hoidetaan loppuun su 22.10.17. klo 21.
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
User avatar
Blake
Posts: 1916
Joined: Tue, 10.9.2002, 15.22

Re: Raw Deal IV - ArmA 3 palkkasoturikampanja - 18.6.17 klo

Post by Blake » Sun, 22.10.2017, 19.25

Raw Deal IV - 5-5 su 22.10. klo 21.

Huom! Ainoastaan palkkasotilasosaston komentaja Tommy Lindgren pelaa omalla hahmollaan. Muut ovat joko kaatuneet ja heille on annettu potkut osastosta.

TILANNE
Raivostunut presidentti Putin on riisunut silkkihansikkaat ja päättänyt lähettää saarelle eliittijoukkoihin kuuluvan, 'vihreiden miesten' veteraaneista muodostetun viidakko-Spetsnaz osaston. Maastontuntemuksensa takia palkkasotilasoston komentaja säilyttää kuitenkin operatiivisen komennon uudesta hyökkäysoperaatiosta. Spetsnaz-osasto ja palkkasotilasosaston komentaja on lennätetty läheiselle hakkuuaukealle valmistelemaan hyökkäystä. Edellisestä hyökkäysyrityksestä 'omalla lomalla' olleet palkkasotilaat ovat saaneet potkut osastosta ja vain kulukorvaukset kuitteja vastaan vaivanpalkakseen.

TEHTÄVÄ
Hyökkäys uraanikaivokselle suoritetaan eversti Limbanin lounaasta etenevän taisteluosaston tukemana. Kun vihollinen on pyyhkäisty kaivokselta, etenee yhdistetty palkkasotilas-ja Spetsnaz-osasto kohti Tora-Poran vuoristoa. Vuoristossa sijaitsevaan kapinallisten viimeiseen kylään ja Tora-Poran tukikohtaan pääsee vain viidakossa mutkittelevia polkuja pitkin vuoren pohjoispuolelta, sillä maasto on kallioista ja jyrkkää. Kun vuoristossa lymyilevä vihollinen ja kapinallisten johtaja Jean 'Papa Croc' Lancome on surmattu, voidaan operaatio todeta suoritetuksi ja votkalasit kaivaa esille.

Image

KALUSTO
- Spetsnaz-eliittivarustus, poislukien palkkasotilasosaston komentaja
"...vuonna 2010 Suomessa tarvitaan noin miljoona uutta työntekijää...vuonna 2020 tarvitaan jo 2 miljoonaa uutta työntekijää..."
- Jyrki Katainen 2001
Post Reply