co 27 pf Recruits in the Nam

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

Post Reply
User avatar
HaBa
Posts: 1448
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

co 27 pf Recruits in the Nam

Post by HaBa » Sun, 10.10.2021, 20.14

Image

Tilanne

Vihollinen ampui F-4-hävittäjän alas. Khe Sanista lähetetään pelastuspartio, koska laivaston kopteripelastusryhmä ajettiin pakosalle IT-tulella.

Tehtävä

US Navyn F-4-hävittäjä ammuttiin alas alueella ja vihollisen tiedetään saaneen lentäjät vangiksi. Pelastakaa vangit tiedustellusta sijainnista.


Omat Joukot

YTH 2021-mukainen roster.
Laatikoissa lippaita ja lääkintää
3 kuorma-autoa
1 Gun-truck (KK-aseistus)
3 jeeppiä, joista yhdessä panssaria, osa aseistettuja

Image

Vihollinen

Vietkong.

Sekalaista väkeä, metsissä voi olla paljonkin. Välttävät aukeita alueita ilmavaaran vuoksi. Ainakin yleensä. Taistelutahto hyvä. Ovat väijyttäneet huoltosaattueita viime aikoina.

Ilmatorjunta-asemia alueella, koska hävittäjäkin tuli alas.

Sää ja aika

Kirkas aurinkoinen kevätsää. Aamupäivä.
vääp HaBa - Squad Leader, 1st Squad "Ilves"
User avatar
HaBa
Posts: 1448
Joined: Wed, 28.11.2012, 15.00
Location: JKL
Contact:

Re: co 27 pf Recruits in the Nam

Post by HaBa » Mon, 11.10.2021, 0.08

su 10.10.2021 co 27 pf Recruits in the Nam - Ryhmä Ilves

vääp HaBa
alik Ukka
alik Stellar - dööd
korpr Ottomaani
korpr Hesari


Silakat olivat tulleet tonttiin Phantomillaan, joten taas jermua kusetettiin ja meidät heitettiin tuleen. Ilves ryhmä saatiin haalittua tukikohdan baarista, poislukien muutamat sotilaat, jotka olivat eksyneet ilmeisesti lähikyliin asioille.

Tehtävämme oli toimia toisena JV-osastona, tarvittaessa koukkailla ja niputtaa vihollinen kontaktin sattuessa.

Matkalla kohteelle olikin muutama kontakti, jossa vaihdettiin laukauksia. Päätyön teki kuitenkin Ahman Gun truck. Hesari sai kuitenkin ensimmäisen Purple Heartinsa jo tässä vaiheessa. Matkalla jouduin toimimaan myös radistina, koska komennolla ei ollut yhteyttä Susi-partioon, mutta meidän radio kantoi.

Image

Jalkautuksen jälkeen lähdimme tekemään koukkua lännen kautta etelään. Kohde oli suojaisassa kallioluolassa, jonne oli vain pari hyvää sisäänkäyntiä, joten joukkue käytti molempia.

Ahma murskattiin pohjoiselle sisäänkäynnille, mutta me pääsimme onnistuneesti sisään eteläisestä. Kova suoritus kärjeltä painaa suoraan sisään. Hesari oli yrittänyt tiedustella kohdetta yläpuolelta ja tippunut lähes vihollisten keskelle. Nopea ja kylmähermoinen toiminta pelasti taistelijan ja hänet saatiin vielä vahvuuteen.

Image

Pian tuli ilmoitus komennon kaatumisesta. Otin joukkueen komentooni, vain todetakseni, että muut ryhmät alkoivat hävitä taajuudelta. Lopulta löysimme 3 harhailijaa muista ryhmistä, jotka liitettiin vahvuuteemme.

Painoimme ovista kohteelle sisään ja taistelimme tiemme ylös. Maako, Stellar, Ukka ja Kuokkanen menivät kärjessä - Minä, KuiK, Hesari ja Ottomaani toisena partiona. Kärkipartiosta kaatuivat kaikki paitsi Ukka.

Mutta vapautimme lentäjän ja ajoimme voittoisina kotitukikohtaan ansaitulle oluelle!

Image

Hieno alku uudelle ryhmälle.

Image
vääp HaBa - Squad Leader, 1st Squad "Ilves"
Post Reply