Operation Valhalla - Käskynanto

Yleistä keskustelua Arma III:sta, Arma II:sta ja OFP:stä

Moderators: Kegetys, Broileri

Post Reply
Spinoza
Posts: 1113
Joined: Thu, 6.9.2007, 20.59
Location: AFK

Post by Spinoza » Fri, 14.9.2012, 12.19

Chernarus, 16.10.2012 kello 05.45
Kolea ja pilvinen sää, vesisadetta

Yleistilanne:
Hyvät herrat, pitkään jatkunut epävarmuus Chernarusin hallitusmuodosta sai pikaisen ja verisen päätöksen viime viikolla kun paikallinen sosialistinen ja puolisotilaallinen järjestö ChDkz kaappasi vallan väliaikaishallitukselta. Useita siviileitä on teloitettu ja maa on käytännöllisesti katsoen sisällissodassa. Venäjä on oman vallansa tunnossa lähettänyt joukkojansa saarelle tukemaan ChDkz osapuolta. On vielä epäselvää miksi Venäjä on kiinnostunut Chernarus saaresta mutta saaren strateginen sijainti on todennäköisesti suurin syy. YK, EU ja NATO ovat myös päättäneet lähettää joukkoja saarelle. Tulitaisteluita on jo ollut BLUFOR ja OPFOR välillä ja tilanne on nopeasti muuttumassa suuremman luokan sodaksi. Suomikin on yllättäen päättänyt osallistua operaatioon pienehköllä osastolla. NATO ei täysin luota suomalaisten kykyihin ja on liittänyt suomalaisosastoon USMC joukkoja, nämä ovat tosin suomalaisten komennossa. Joint task force LDDK suoritti maihinnousun Berezinon kaupunkiin ja siirtyi välittömästi hyökkäysasemiin pohjoiseen. Berezinon kaupungissa on yhteinen FDF ja USMC esikunta ja pienehkö huolto-osasto. Teidän vastuullanne on turvata näiden turvallisuus mikäli tilanne niin vaatii tai sallii. Berezinoa ei saa menettää viholliselle, jos näin käy menetämme arvokkaan sataman.

Vihollinen:
ChDKZon varsin hyvin varustettu puolisotilaallinen joukko. Voitte odottaa panssarivaunujen, helikopteiden ja tykistön toimintaa vastuualueellanne. ChDKZ hallitsee suurinta osaa saarta, venäläiset ovat keskittyneet suurimpien kaupunkien ja lentokenttien läheisyyteen.

Venäjä on kuten sanottua lähettänyt joukkojaan saarelle tukemaan ChDKZ toimintaa. Tarkkoja lukumääriä ei ole saatavilla mutta venäläiset hallitsevat kaikkia kolmea lentokenttää saarella ja on siis varsin todennäköistä, että saarella on jo huomattava venäläinen osasto.

Tehtävät:
1) Auttakaa Berezinon puolustajia mikäli he pyytävät apua (tunnus SAMPO) ja teillä on mahdollisuus irroittaa joukkoja suorittamaan tehtävä.
2) Hyökätkää Klen vuorelle ja tuhotkaa siellä olevat vihollisen heitinasemat.
3) Edetkää Krasnostavin kaupunkiin ja eliminoikaa siellä oleva venäläinen varuskunta.
4) Eliminoikaa Krasnostavin lentokentällä majaileva esikuntaupseeri ja tämän komentovaunu sekä tuhotkaa kentällä olevat mahdolliset helikopterit.
5) Vallatkaa ja varmistakaa lentokenttä.


Image
Edited By Spinoza on 1347638680
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Post Reply