Tehtävä 1: Tulikaste (18.09.) - Tehtävänanto ja ilmoittautumiset

2011 syyskuu, 2 tehtävää.

3. kaikille avoin ArmA II -moninpelikampanja.
Locked
User avatar
Nouty
Posts: 470
Joined: Mon, 27.7.2009, 18.26

Post by Nouty » Thu, 15.9.2011, 17.02

HUOM! Tehtävä pelataa sunnuntaina 18.09. klo. 20.00.
Ilmoittautua voi alle.


Operaatio Syysmyrsky
Tulikaste
01.09.2012

Tilanne:
Chedaki joukot miehittävät Gvozdnon kylää Krasnostavin länsipuolella. Epäilemme, että vihollisella on kylässä tukikohta ja kylässä saattaa olla myös ryhmittymän korkeaa johtoa. Siviiliväestöltä saadun tiedon mukaan vihollisella on kylän alueella myös ammusvarasto, mihin se on varastoinut ammuksia mm. panssaroituihin ajoneuvoihin. Lisäksi kylässä on tiettävästi vihollisen huoltoajoneuvoja.

Vihollisen joukoilla on hallussaan myös vanha linnoitus kylän länsipuoleisella kukkulalla. Linnoituksen alueella on vihollisen IT-asema sekä kommunikaatioantenni, jotka on tuhottava.

Image

Tehtävä:
Tuhoatte vihollisen Gvozdnon alueelta sekä valtaatte vihollisen tukikohdan. Myös vihollisen ammusvarasto ja huoltoajoneuvot tulee tuhota. Jos alueelta tavataan vihollisen korkeaa johtoa, tulee heidät ensisijaisesti pidättää, mutta älkää ottako turhia riskejä. "Jos niillä on ase, ampukaa ne."

Image

Tämän lisäksi valtaatte vihollisen käyttämän linnoituksen ja tuhoatte IT-aseman sekä kommunikaatioantennin. Linnoituksen valtauksen jälkeen perustatte sinne väliaikaisen tukikohdan omille joukoille.

Image

Vihollinen:
Kaikki alueet Krasnostavin etelä- ja länsipuolella tulee mieltää vihollisalueeksi. Noin joukkueen kokoinen osasto miehittää Gvozdnon kylää ja sen lähialueita. Lisäksi alueella on havaittu panssaroituja ajoneuvoja, ehkä jopa T-72 taistelupanssarivaunuja.

Linnoituksella tiettävästi vain pieni vihollisosasto vartioimassa IT-asemaa ja itse linnoitusta. Alueella saattaa olla myös ajoneuvoja.

Odottakaa myös kohtaavanne yksittäisiä partioita tai väijytyksiä operaatioalueella ja olkaa tarkkana miinojen varalta.

Tuki
Tukea antaa osastoon liitetty panssarivaunuryhmä, johon kuuluu kaksi Leopard 2A4 taistelupanssarivaunua. Ilmatuesta vastaa USMC lennosto. Lennoston käytettävissä on kaksi AV-8B (Harrier) hävittäjää, joista toinen on aseistettu laserohjatuin pommein ja toinen tavallisin pommein ja raketein. Lentokoneet ovat valmiudessa Balotan lentokentällä etelässä.
Osaston tähystäjillä on käytössään Laserosoittimet ilmatukea varten. Tähystäjät on sijoitettu komentoryhmään ja tiedustelupartioon.

Lisäksi osaston siirtymiseen on varattu AMV miehistönkuljetusajoneuvoja ja Land Rover Defender ajoneuvoja. Yksi Defender toimii myös osaston ammusvarastona ja siitä löytyy myös räjähteitä.
Käytettävissänne on myös huoltoajoneuvoja.
Edited By Nouty on 1316096416
:'(
Locked