Ilmoittautumiset - Tänne

2011 syyskuu, 2 tehtävää.

3. kaikille avoin ArmA II -moninpelikampanja.
Mikabisi

Post by Mikabisi » Sun, 18.9.2011, 17.29

Mukana.
Rölli

Post by Rölli » Sun, 18.9.2011, 22.04

Ryhmä 1.
Rolli, Noyty, Karko, CZ, <s>Peetu</s> (ja muita joita en muista ollenkaan, kun meidän mumbleryhmässä oli myös vääriä jannuja)

Tehtävän alettua sain pestin AMV:n kuljettajaksi. Siirryimme kohti siirtymistasoa. Noin 100 metriä ennen reittipistettä jalkaannuimme lähelle osuneen räjähdyksen vuoksi. Panssarivaunussa naurettiin, että varoimme vaan joitain uazia (asia jäi hieman epäselväksi, mutta olkoot). Ryhmänjohtaja estyi tehtävänsä täyttämisestä, jolloin hän nakitti minut johtamaan. Nousimme ajoneuvoon uudestaan ja jatkoimme lähelle kaupunkia. Määräsin Peetu:n jäämään AMV:n kuljettajaksi ja muiden jalkautuvan. Jalkaväkiryhmä hajaantui voimakkaasti kaupungin itä- ja pohjoisella puolella. Määräsin JV:n seuraamaan panssarivaunuryhmiä kaupunkiin. Siivosimme yhden talon ja sen lähialueen panssarivaunuryhmän meille jättämästä vihollisen jalkaväestä. Haimme pitkällisen arvuuttelun jälkeen korjausrekan panssarivaunujen avuksi.
Nousimme AMV:n ja seurasimme panssarivaunuryhmää, joka putsasi seuraavan kohteen. Linnan tullessa näkökenttään määräsin jalkaväen juoksemaan avomaastossa linna kohti ja jatkoimme sen tyhjentämistä. Haavoituin vihollisen luodista. Ryhmämme jäsen kuoli kranaatiin käskiessäni häntä heittämään kranaatin linnan ovensuusta sisälle. Loput joukkueestamme saapui linnan sisälle. The end.
Edited By Rölli on 1316425780
-Peetu
Posts: 8
Joined: Tue, 30.10.2007, 19.20
Location: Finland, Turku

Post by -Peetu » Sun, 18.9.2011, 23.19

^Pitää korjata olin Panssarivaunu johtaja.
Mutta asiaan: Ensimäinen kosketus oli Uazi, saimme myös muita lämpö/tutkakohteita. Kauempana oli vihollisen vaunu joka tuhottiin. Jatkoimme matkaa ja teimme lenkin tukikohdan itäpuolelta etelään. Tuhosimme jalkaväkeä ja panssariajoneuvoja (oli myös ilmantorjunta urali). Jatkoimme etelästä tukikohtaan jonka länsilaidalla saimme kosketuksen t-72:seen. Stellarin vaunu sai osumaa ja miehistö haavottui. Ampujani Leo sai tuhottua vihollisvaunun.

Kun miehistö sai laastaria jatkoimme viholisten ajoneuvojen luokse. Siellä myös saimme korjauttua vahingoittuneen leopardin. Siirryimme pienen kylän läpi (tuhosimme hieman jalkaväkeä matkalla), ammusvarastoille. Ammusvarastot tuhottiin ja matka jatku kohti linnoitusta. Stellar tuhosi tunguskan.
Kaksi tarkka-ampujaa linnan tornissa aiheutti vaivaa jalkaväelle. Vastasimme tuleen jolloin osa keskiaikaisesta tornista romahti ja samalla tuhoutu radioantenni. Kiersimme linnaa pohjoisen kautta, tuhoten rippeet ilmantorjuntaa puolustaneesta jalkaväestä ja generaattorin. Stellarin vaunu ajoi kiveen ja kellahti katolleen. Päätimme ajaa toisen vaunun linnan pihaan.
-----------------

Itselle oli opettavainen kokeilu olla vaununjohtajana. Tai rj+vaununjohtajana oli ehkä hieman liikaa hommaa kommunikaation kanssa, mutta sitäkin opettavaisempi.
Locked